- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Dokunuyomudur deniz ablabaş ağrısı varsa içme kes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dokunuyomudur deniz ablabaş ağrısı varsa içme kes
dokunuyordur cnm onun yerine incir kürü yap otlarında yan etkisi oluyor dikkat et baş ağrısı ilk belirtidir haplarda bile baş ağrısı olduğu anda kesilirDokunuyomudur deniz abla
TAmm ablacm cok sagol birkere daha iceyim eger yine yaparsa kesermdokunuyordur cnm onun yerine incir kürü yap otlarında yan etkisi oluyor dikkat et baş ağrısı ilk belirtidir haplarda bile baş ağrısı olduğu anda kesilir
bence içme bir sağlıkcı olarak söylüyorum,rabbim yazdıysa olacak zaten..bunlar sebep tabiki mücaele edeceğiz ama kendine zarar vermedenTAmm ablacm cok sagol birkere daha iceyim eger yine yaparsa keserm
çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürüyor, inş hamilesindirHala catlatma ignenin etkisimidir ya cok sabirsizim daha 8 gun var gunume
çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürüyor, inş hamilesindir
hımm demekki poz yakın oluyor ovu testi,rabbim bizede bu sonuçları görmeyi nasip etsin,senin bebinde sağlıkla doğsun inşArkadaşlar aşırı su çay tüketimi sonucu ovü testi yaptım, üstteki ovü, alttaki gebelik testi, yarın sabah kan vereceğim ama bu testi de yapmak istedim. Bilimsel çalışma niteliğinde dursun diye inşallah güzel haberler alırım yarın.
Çatlatma iğnesinin etkisi daha devam ediyordur, ben 11. Güne kadar misafir ve hastalık gündemimden dolayı hiç düşünmedim, düşünemedim zaman kolay geçmişti, 11. Günden itibaren de sabah akşam test yapıyorum, son 3 gündür silik çizgi çıkıyor ama sizin için erken daha test, en azından 4 gün sonra başlayın bence de, mesela ben iğnenin 4. Günü unuttum o ağır ağır bowling toplarını kaldırdım, 10 kişilik misafir ağırladım, günlerce ayakta filan kaldım, inşallah yarın güzel sonuç alırım, annem hamişeyken kendini koru, rafa bile uzanma derdi ooo ben neler neler yaptım..inşallah Rabbim kabül eder dualarımızı...Hala catlatma ignenin etkisimidir ya cok sabirsizim daha 8 gun var gunume
İnşallah canım benim, Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah...hımm demekki poz yakın oluyor ovu testi,rabbim bizede bu sonuçları görmeyi nasip etsin,senin bebinde sağlıkla doğsun inş
Arkadaşlar aşırı su çay tüketimi sonucu ovü testi yaptım, üstteki ovü, alttaki gebelik testi, yarın sabah kan vereceğim ama bu testi de yapmak istedim. Bilimsel çalışma niteliğinde dursun diye inşallah güzel haberler alırım yarın.
Canım benim inşallah güzel haberler alırım da paylaşırım, Rabbim isteyen dileyen herkese mucizesini göndersin inşallahOy harika bu testlere gore bebis var.. yarin ki tahlilin sonucunu bizimlede paylasirmisin..
Ayy masalhh canm insalh hamilesn asilama felanmi oldn kacnci gunArkadaşlar aşırı su çay tüketimi sonucu ovü testi yaptım, üstteki ovü, alttaki gebelik testi, yarın sabah kan vereceğim ama bu testi de yapmak istedim. Bilimsel çalışma niteliğinde dursun diye inşallah güzel haberler alırım yarın.
İnşallah hamileyimdir canım, aşılama olmadım, klomen+ çatlatma iğnesi+ sık ilişki günleri = bebiş ya da bebişler olacak inşallah, yarın kan vermeye gideceğim, inşallah güzel haberlerle dönerim.Ayy masalhh canm insalh hamilesn asilama felanmi oldn kacnci gun
Fotoğraftaki bebeğin mi, maşallah kuzucuğa nasıl güzelll...Ayy masalhh canm insalh hamilesn asilama felanmi oldn kacnci gun
İnsallh merakla guzel haberlerini bekliyrz canm.. Benim değil ah keşke nerde ablamin kızı teyzesinin pamuğu ablası osinemnurgüzel t: 44604170 .!.:Fotoğraftaki bebeğin mi, maşallah kuzucuğa nasıl güzelll...