- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Caniim benmde kahve rengi lekem geliyo kacgun geldi leken ovu testi en son ne zaman yaptın nasildi koyuluğu heyacan yaptım ya ne mutlu sanaInşallah canım isteyen herkese hayırlısını versin Allahım darısı isteyenlerin tümünün başına Amin
aynen benide geriyor,sağlık sorunu varmı sordummu önceden hatırlamıyorumBen ilk defa deniyorum canim ama beni cok gerdi gercekten ya bu 7. Ayimiz deniyoruz hic bu aydaki kadar gerilmemistim
Canim benim saglik sorunum yok cok sukur yani hormon testi falan yaptirmadim ama doktorum aile dostumuz yakinen ilgileniyor ultrasonla ara ara muayneye gidiyorum tertemiz yumurtaliklarim,esime daha hic test yaptirmadik. Cunku biz 7 aydir istiyoruz ama hic boyle ustune dusmemistik sadece korunmuyorduk okadar gun asiri iliski falan hic yapmamistik. Bakalim bu ay insallah Rabbim nasip eder. Ah agzin bal yesin insallah tutar canim ya. Bu aksam bi calisma yaptik 1 saat yattim kalkmadim hic, yarin aksam tekrar yapariz bi calisma sonrasi Gun asiri yine devam edelim dimi?aynen benide geriyor,sağlık sorunu varmı sordummu önceden hatırlamıyorum
önümüzdeki 1 hafta devam edin bence sonuçta testlerede yüzde yüz güven olmuyr tam yumurtama haftasındasın.belirti varmı kasık ağrısı ıslalığın artması gibi.birde kaç yaşındasınCanim benim saglik sorunum yok cok sukur yani hormon testi falan yaptirmadim ama doktorum aile dostumuz yakinen ilgileniyor ultrasonla ara ara muayneye gidiyorum tertemiz yumurtaliklarim,esime daha hic test yaptirmadik. Cunku biz 7 aydir istiyoruz ama hic boyle ustune dusmemistik sadece korunmuyorduk okadar gun asiri iliski falan hic yapmamistik. Bakalim bu ay insallah Rabbim nasip eder. Ah agzin bal yesin insallah tutar canim ya. Bu aksam bi calisma yaptik 1 saat yattim kalkmadim hic, yarin aksam tekrar yapariz bi calisma sonrasi Gun asiri yine devam edelim dimi?
26 yasindayim. Kasik agrim bugunude sayarsak 3gundur var sol kasigimda bacagimda,sagda ara ara oluyor. Ama cok enteresandirki akintim cok yok hatta kuru bile diyebilirim olmazdi hic boyle 9. Aksamki iliskiden bu yana kuruluk var :/önümüzdeki 1 hafta devam edin bence sonuçta testlerede yüzde yüz güven olmuyr tam yumurtama haftasındasın.belirti varmı kasık ağrısı ıslalığın artması gibi.birde kaç yaşındasın
kasık ağrısı yumurtlamaan bir kaç gün önce başlar çatlıcağı gün artar ve kaybolur,ama herkesde aynı olmuyor tabi akıntıda öyleymiş herkes farklı26 yasindayim. Kasik agrim bugunude sayarsak 3gundur var sol kasigimda bacagimda,sagda ara ara oluyor. Ama cok enteresandirki akintim cok yok hatta kuru bile diyebilirim olmazdi hic boyle 9. Aksamki iliskiden bu yana kuruluk var :/
küçükmüşsün daha olur inş stres yapma peşinide bırakma eşinde gitsin bence ama güvenilir bir yere bu işler çok sıkntılı26 yasindayim. Kasik agrim bugunude sayarsak 3gundur var sol kasigimda bacagimda,sagda ara ara oluyor. Ama cok enteresandirki akintim cok yok hatta kuru bile diyebilirim olmazdi hic boyle 9. Aksamki iliskiden bu yana kuruluk var :/
Ya seni bana Allah yolladi valla kafamdaki butun soru isaretlerini gidiyorsun Allah razi olsun senden, seninde gonlune gore versin tez zamanda Rabbim.. Normalde onceki aylarda bu zamanlarda benim akintimin cok yogun olmasi lazim ic camasirim falan bile islanirdi yani ama nedendir bilmiyorum bu ay ilk defa yok hayirlisi artik biz tedbirimizi aliyoruz takdir Rabbimdenkasık ağrısı yumurtlamaan bir kaç gün önce başlar çatlıcağı gün artar ve kaybolur,ama herkesde aynı olmuyor tabi akıntıda öyleymiş herkes farklı
Bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim canim bu ayda olmazsa eger yine doktoruma gidicem bu sefer esimle o yonlendirsin bizi doktor arkadasina esim icin. Ama insallah bunlarin hicbirine gerek kalmazda bu ay hamile kalirimküçükmüşsün daha olur inş stres yapma peşinide bırakma eşinde gitsin bence ama güvenilir bir yere bu işler çok sıkntılı
rica ederim cnm keke faydam olsa sağlıkcıyım ben kendime bile faydam yok ama deneyimim var ve sektörün içindeyim malesef iyiyi bildiğim gibi kötüyüde görüyorum bu yolda çok sömürülen insanlar var dikkatli olmak lazımYa seni bana Allah yolladi valla kafamdaki butun soru isaretlerini gidiyorsun Allah razi olsun senden, seninde gonlune gore versin tez zamanda Rabbim.. Normalde onceki aylarda bu zamanlarda benim akintimin cok yogun olmasi lazim ic camasirim falan bile islanirdi yani ama nedendir bilmiyorum bu ay ilk defa yok hayirlisi artik biz tedbirimizi aliyoruz takdir Rabbimden
Bilgilerin icin sağol canm hangi sehirdesin infertilite bolumundemsn yoksarica ederim cnm keke faydam olsa sağlıkcıyım ben kendime bile faydam yok ama deneyimim var ve sektörün içindeyim malesef iyiyi bildiğim gibi kötüyüde görüyorum bu yolda çok sömürülen insanlar var dikkatli olmak lazım
Deme oyle canim uzme kendini hepimizin bir sinavi var iste sabirla gecen bu yolu mukafatlandiriliyor bizde mukafatlarimizi yani bebislerimizin haberini alacaz inaniyorum ben.. Biraz sabir biraz gayret ne guzel saglikcisin en azindan kulaktan dolma seylere kanmiyorsun bilincli hareket ediyorsun.. Bunu soylediginde cok iyi oldu hic bilmiyordum mesela bu testlerin falan kotu amacla kullanilip somurulebilcegimizirica ederim cnm keke faydam olsa sağlıkcıyım ben kendime bile faydam yok ama deneyimim var ve sektörün içindeyim malesef iyiyi bildiğim gibi kötüyüde görüyorum bu yolda çok sömürülen insanlar var dikkatli olmak lazım
Bilgilerin icin sağol canm hangi sehirdesin infertilite bolumundemsn yoksa
inan en iyi üç yerde spermiyogram yaptırdık 3 de farklı çıkdı resmen rezaletDeme oyle canim uzme kendini hepimizin bir sinavi var iste sabirla gecen bu yolu mukafatlandiriliyor bizde mukafatlarimizi yani bebislerimizin haberini alacaz inaniyorum ben.. Biraz sabir biraz gayret ne guzel saglikcisin en azindan kulaktan dolma seylere kanmiyorsun bilincli hareket ediyorsun.. Bunu soylediginde cok iyi oldu hic bilmiyordum mesela bu testlerin falan kotu amacla kullanilip somurulebilcegimizi
Ya evet bu saglik sektorunde gercekten iyi doktora denk gelmek cok onemli herkes kendi menfaatine gore yonlendiriyor cunku. Suan hangi sonuca inanacagini bilemiyorsundur degilmi? Rabbim karisiniza iyi bi doktor cikarsin insallah en kisa zamandainan en iyi üç yerde spermiyogram yaptırdık 3 de farklı çıkdı resmen rezalet
Ayy gercektenmi cok sevindim canim allah tamamina erdirsin insallah bende bu ay tuttururum dua et canim hamilelerin duasi kabul olurCnm sen bügün ü değerlendir benimde aynı rengteydi ertesi gün de degerlendirdim ve bügün hamile oldugumu öğrendim hayırlısı
evet en son tüp bebk merkeznde yaptırdık ki bence bu doğru çünkü diğerlerinde sorun yok dediler ama 1,5 yıl dır çocuk olmuyordu. ileri hız ve morfoloji de sıkıntı varYa evet bu saglik sektorunde gercekten iyi doktora denk gelmek cok onemli herkes kendi menfaatine gore yonlendiriyor cunku. Suan hangi sonuca inanacagini bilemiyorsundur degilmi? Rabbim karisiniza iyi bi doktor cikarsin insallah en kisa zamanda
Yaa nasil insanlarla boyle oynayabiliyorlar nasil vicdanlara sahipler gercekten cozebilmis degilim. Rabbim karsiniza cok cok iyi doktorlar (merhametli vicdanli) cikarsin tez zamanda bebisinin haberini alalim canimevet en son tüp bebk merkeznde yaptırdık ki bence bu doğru çünkü diğerlerinde sorun yok dediler ama 1,5 yıl dır çocuk olmuyordu. ileri hız ve morfoloji de sıkıntı var
inş hepberaber güzel haberler vercez burda ben inanıyorumYaa nasil insanlarla boyle oynayabiliyorlar nasil vicdanlara sahipler gercekten cozebilmis degilim. Rabbim karsiniza cok cok iyi doktorlar (merhametli vicdanli) cikarsin tez zamanda bebisinin haberini alalim canim
Inşallah denizcim doktor bana tüp bebek önerdi paramı olmadıgıbize dua et
Amin cnm inşallah bol bol namaz kılın dua edin geceleri Allah verir insallahAyy gercektenmi cok sevindim canim allah tamamina erdirsin insallah bende bu ay tuttururum dua et canim hamilelerin duasi kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?