Adetime 3 gün kala leke 3.4 damla geliyordu günde ov testim 3 gün arka arkaya 2cizgide aynı olmasada hemen hemen aynıydı cnmCaniim benmde kahve rengi lekem geliyo kacgun geldi leken ovu testi en son ne zaman yaptın nasildi koyuluğu heyacan yaptım ya ne mutlu sana
Amin canim insallah degerlerin yukselir hayirlisiyla kucagina alirsin.Selam aleyküm arkadaşlar tüm anne adayları evvel Allahın izniyle sonra saraçoğlu nun kürü ile hamile kaldım 2.5 sene evliyim istambul konya dolaştım 2senedir olmadı sonra bıraktım tedavi en son eşime dedimki en son bir doktoru tavsiye ettiler akrabalar ona gittik doktor da tüp bebek dedi yumurta yaşlanması ve tembelliği eşimde sperm sayısı cok düşüktü maddi durumumuz olmadıgından yaptıramadık sonra Allaha tevekkül ettim eşime keçiboynuzu kürü ve pekmezini ve bala ceviz kariştırdım her gün sabah akşam yedirdim kendimde incir kürü yaptım ve ov testinede devam ettim ve Şükürler olsun Allahın bir mucizesi dün hamile olduğumu öğrendim değeri 9.0 çok düşük seviye dedi doktor Allah hayırlısını sen bilirsin diye dua ediyorum bu arada tüm isteyenlerin başına
Amin inşaallah cnm inşallahAmin canim insallah degerlerin yukselir hayirlisiyla kucagina alirsin.
Canim ya bnada dua edermisin bat 8 ocakAmin inşaallah cnm inşallah
rabbim ol diyince oluyor, allah tamamına erdirsin inşSelam aleyküm arkadaşlar tüm anne adayları evvel Allahın izniyle sonra saraçoğlu nun kürü ile hamile kaldım 2.5 sene evliyim istambul konya dolaştım 2senedir olmadı sonra bıraktım tedavi en son eşime dedimki en son bir doktoru tavsiye ettiler akrabalar ona gittik doktor da tüp bebek dedi yumurta yaşlanması ve tembelliği eşimde sperm sayısı cok düşüktü maddi durumumuz olmadıgından yaptıramadık sonra Allaha tevekkül ettim eşime keçiboynuzu kürü ve pekmezini ve bala ceviz kariştırdım her gün sabah akşam yedirdim kendimde incir kürü yaptım ve ov testinede devam ettim ve Şükürler olsun Allahın bir mucizesi dün hamile olduğumu öğrendim değeri 9.0 çok düşük seviye dedi doktor Allah hayırlısını sen bilirsin diye dua ediyorum bu arada tüm isteyenlerin başına
Inşallah Aminrabbim ol diyince oluyor, allah tamamına erdirsin inş
Amin cnm hayırlısıyla meleklerimizi tez günlerde kucağımızı alıp koklamayi nasip etsinCanim ya bnada dua edermisin bat 8 ocak
Amin canim insallh allh kucağında almayı nasip etsn bende beş yildr beklyrm ne olur çokdua et bizide sevndrsn rabbm. İdrar gebelik testi yaptinmi evde bi yapsa[/QUOTE][QUOTcanım mojan, post: 44332034, member: 627536"]Amin cnm hayırlısıyla meleklerimizi tez günlerde kucağımızı alıp koklamayi nasip etsin
Ben varm insallhkesinlikle, arkadaşalr duaya katılmak isteyenler yazsın liste yapalım
Evet mesala saffat suresi 100. Ayet anlami rabbim bana sakinlerinden bir evlat nasip eyle bunu cokca okuyalmolabilir meryem sureside olur,birde ben biryerde okumuştum meryem ve yasin surelerinin belli ayetleri bebk için okunuyormş oda olabilir
Inşallah denizcim doktor bana tüp bebek önerdi paramı olmadıgı
Amin cnm inşallah bol bol namaz kılın dua edin geceleri Allah verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?