Denizcimmm yine bennn :)))dediğim gibi yarın koyulaşır ertesi gün çatlar, çift çizgiyi gördükten sonra üst üste 3 gün ilşki veya gün aşırı ilişki deniliyor.dün ilişki olduysa bence gerek yok sperm zaten 72 saat yaşıyor.ama yinede sen bilirsin
Cnm bügün doktora gittim b.hcg 9.0 çıktı peki anlamı nedir ve doktor hamilesin dedi leke var halaMeraba canim bazı arkadaşların adet zaman da ovu testi koyu çıkınca hamile olduklarını öğreniyoruz ama bazılarında aynı koyulukta olmasına rağmen gebelik olmayabilyr insallh senn vardr
cnm evet de ama iki çizgi tam eşit değil sanki bir öncekinde.sen yinede riske atma ilişki olsun bugün birde aynı saatte genel 11 gibi öenriyorlar sıvı kısıtlayıp öyle yap.dikkatli yapmak lazım lh gün içinde değişiyor.Denizcimmm yine bennn :)))bugunku ovu testimide yaptim siliklesmiss dunkune goree benim bu aksami cok iyi degerlendirmem lazimm dimiiiii? Bi bakabilirmisin rica etsemm
cnm rahime yerleşiyordur yerleşirken lekelenme yapar gözün aydın allah tamamına erdirsinCnm bügün doktora gittim b.hcg 9.0 çıktı peki anlamı nedir ve doktor hamilesin dedi leke var hala
Su uc dört günü iyi degerlendrmen canm yumurtuyorsn[/QUOTE][QUuç doE="sub, post: 44321915, member: 301017"]Eki Görüntüle 1729226
Inşallah canım isteyen herkese hayırlısını versin Allahım darısı isteyenlerin tümünün başına Amincnm rahime yerleşiyordur yerleşirken lekelenme yapar gözün aydın allah tamamına erdirsin
bize dua etInşallah canım isteyen herkese hayırlısını versin Allahım darısı isteyenlerin tümünün başına Amin
Cnm sen bügün ü değerlendir benimde aynı rengteydi ertesi gün de degerlendirdim ve bügün hamile oldugumu öğrendim hayırlısı
Ay bu ovu gebe kalmaktan daha cok yordu beni inankicnm evet de ama iki çizgi tam eşit değil sanki bir öncekinde.sen yinede riske atma ilişki olsun bugün birde aynı saatte genel 11 gibi öenriyorlar sıvı kısıtlayıp öyle yap.dikkatli yapmak lazım lh gün içinde değişiyor.
cnm şöylede olmuş olabilir sen testi yaptıktan sonra lh iyice artıp sonra silikleşir yani yumurtlama olmş olabilir kaç günde bir adet oluyordun sen zaten 12-21 .günler arası gün aşırı ilişki öneriyorlar yani test ile takip etmezsenDenizcimmm yine bennn :)))bugunku ovu testimide yaptim siliklesmiss dunkune goree benim bu aksami cok iyi degerlendirmem lazimm dimiiiii? Bi bakabilirmisin rica etsemm
valla geçen aylarda benide çok ermişti geçen ay yapmadım bu ay yine yapıyomAy bu ovu gebe kalmaktan daha cok yordu beni inankibakalim yarinda 11 gbi denerim birde cok tesekkur ederim canim saolll
Ayy gözünaaydın canm daha yeni döllenmiş demiCnm bügün doktora gittim b.hcg 9.0 çıktı peki anlamı nedir ve doktor hamilesin dedi leke var hala
Normali evlenmeden oncede evlendikten sonrada su son 3aya kadar 28 gunde bir kurulu saat gbi tik diye olurdum, dedigim gbi 3aydir bi oynama var gecikmeli oluyorum (kimileride gebe kalinmasina yakin vucut boyle reaksiyon gosterir gecikme olur diyor bilemiyorum tam olarak) bu ay icin bakmadim ne zaman regl olacagima eger sasmazsa 11ocakta olmam lazim sanirimcnm şöylede olmuş olabilir sen testi yaptıktan sonra lh iyice artıp sonra silikleşir yani yumurtlama olmş olabilir kaç günde bir adet oluyordun sen zaten 12-21 .günler arası gün aşırı ilişki öneriyorlar yani test ile takip etmezsen
Ben ilk defa deniyorum canim ama beni cok gerdi gercekten ya bu 7. Ayimiz deniyoruz hic bu aydaki kadar gerilmemistimvalla geçen aylarda benide çok ermişti geçen ay yapmadım bu ay yine yapıyomaslında diğer 2 gebeliğimde 12-21.günler gün aşırı denedim 2. ayda hamile kaldım valla bu testler daha çok geriyormu bilmiyorum
tutuyor ozaman tam yumurtlama zamanın gün aşırı devam et sen, evet o dediğin doğru rhim de kalınlaşma oluyormuş gebelik için ondan gecikiyorNormali evlenmeden oncede evlendikten sonrada su son 3aya kadar 28 gunde bir kurulu saat gbi tik diye olurdum, dedigim gbi 3aydir bi oynama var gecikmeli oluyorum (kimileride gebe kalinmasina yakin vucut boyle reaksiyon gosterir gecikme olur diyor bilemiyorum tam olarak) bu ay icin bakmadim ne zaman regl olacagima eger sasmazsa 11ocakta olmam lazim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?