- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
22. Gun olan koyuluğu nnasıl kızlar yumurtlama günü yaptımdi[/QUOTE][QUOGünolan koyuydu"nuraninbebegi, post: 44313661, member: 641632"]Eki Görüntüle 1728947
Inşallah ama bügün yaptım çıkmadısabah ilk idrar ile beta yap çıkar inş
cnm 22.gün daha koyu olması gibi sanki ama sıvı tüketimi fazla ise olabilir, bugünkü içine normalde böyle çıkabiliyor ama gebelik olmadığı anlamına gelmez. bence birdahaki ay gündüz 11 gibi sıvı kısıtlaması ile yap[/QUOTE]Canım sE="deniz1983, post: 44313728, member: 702417"]22. Gun olan koyuluğu nnasıl kızlar yumurtlama günü yaptımdi
Cnm benimde adetime 1 gün var 2gün önce çok azar azar koyu kahverengi leke geldi ama bügün ovul testi yaptim bakarmısın 2 sayfa önceKızlar bu testi sabah yaptımve bbugün açıkkahve leke geliyo adetime uuçddört günvar ssayılırbence bisey yok demi
Ayy senin bayagi köyü cikms canm hadi hayırlısısabayağı köyü cikms post: 44314176 .!.:Cnm benimde adetime 1 gün var 2gün önce çok azar azar koyu kahverengi leke geldi ama bügün ovul testi yaptim bakarmısın 2 sayfa önce
Inşallah canım hayırlısıAyy senin bayagi köyü cikms canm hadi hayırlısı
Meraba canim bazı arkadaşların adet zaman da ovu testi koyu çıkınca hamile olduklarını öğreniyoruz ama bazılarında aynı koyulukta olmasına rağmen gebelik olmayabilyr insallh senn vardrMerhaba arkadaslar. Benim hamilelik testim negativ cikti ama onun yerine ovul testi positiv cikti. Bugün adet görmem lazim ama olmadi. Sizce ovul testi hamileligide belli edermi?
iki çzgide aynı koyuluktamı? eğer öyleyse 1.iki kere yumurtlayabilirsin (başıma geldi) 2. başka bir hormon yüksekliğinde poz veriyor olabilir 3. hamilesindir ki eğer aynı renkteyse gebelik testinde ilk idrar ile çıkması lazımMerhaba arkadaslar. Benim hamilelik testim negativ cikti ama onun yerine ovul testi positiv cikti. Bugün adet görmem lazim ama olmadi. Sizce ovul testi hamileligide belli edermi?
iki çzgide aynı koyuluktamı? eğer öyleyse 1.iki kere yumurtlayabilirsin (başıma geldi) 2. başka bir hormon yüksekliğinde poz veriyor olabilir 3. hamilesindir ki eğer aynı renkteyse gebelik testinde ilk idrar ile çıkması lazım
Bayagi koyu canm hapu yeni birakmssn uzun sene kulkanmssn hemen kalamayblirsn biraz zamn ver kendine bakalm arada testi yenileFoto iste ovutest böyle bende dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?