Canm eger normal devlet hastanesine gideceksen bakmazlar zaten bir seneyi doldurmayinca çocuk tedavisine evliliğin bir yıl olunca basliyrlar[/QUOTE][QUOTeğer noebis04, post: 43963733, member: 721261"]Canım değerlere baktirmadim daha yedi aylık evliyim doktora kontrole gitmesin hiç...
Merhaba cnm..testi genelde saat 10 gibi yaptim sabahlari..sabit gulen yuz cikti o gece birlikte olduk,ertesi gun gene sabit gulen yuz cikti o gunde birlikte olduk..ama yataktan hic kalkmayip,belimin altina yashik koyup,ayaklarimida kaldirdim yukariben 1 ay kullandım.. ama sonuc alamadım. gülen yüze göre nasıl degerlendırdın. merak ettin
hayırlı olsun bu arada. sağlıkla gelsin bebısın.
valla yapmıştım ama olmadı maalesefMerhaba cnm..testi genelde saat 10 gibi yaptim sabahlari..sabit gulen yuz cikti o gece birlikte olduk,ertesi gun gene sabit gulen yuz cikti o gunde birlikte olduk..ama yataktan hic kalkmayip,belimin altina yashik koyup,ayaklarimida kaldirdim yukaridenemeni tavsiye ederim
HAMİLE OLUP NEGATİF ÇIKANLARDA VAR MORALİNİ BOZMA HAYIRLISI OLSUNNKIZLAR benimde adetim yakın bir iki gün var ama ovulasyon testi negatif çıktı
İnşallah dediğin gibi olur canım yani ikinci silikHAMİLE OLUP NEGATİF ÇIKANLARDA VAR MORALİNİ BOZMA HAYIRLISI OLSUNN
Daha 10 gün var canm böle cıktı belki koyulasr geneCanım t cok koyu değil ama koyu olması lazım
Yumurtlaman gectiyse böyle ckması normal canım bnce artık ovülasyon yapma akısına bırakDaha 10 gün var canm böle cıktı belki koyulasr gene
Tamm canm cok tesekkür ederimYumurtlaman gectiyse böyle ckması normal canım bnce artık ovülasyon yapma akısına bırak
walla canım dün bende attim sagolsun bi arkads cvp verdi pek yorum yapan yok bu topik deBana yorum yapcak kimse yok muuu
sagolasın tesekkür ederiz cvpın içinKızlar bende adetime uç dört gün kala yaptım aynı böyle çıktı ama adet oldm ama bböyle gebe kalan da var yanı sonuç herkeste ayni olmuyo değişiyor allah hayırlı bir evladı nasip etsn hepimize insallh ara ara teste devam et resm yolla sonucu degerlendrelm insallh
KiLar varmi bi gelsme[/QUOTE][QUOTEvarmı bi gelişme a, post: 44009474, member: 700693"]sagolasın tesekkür ederiz cvpın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?