Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adetim 3 gün geçiyo ve gebelik testi yaptım çıkmadı ama ovülasyon testi yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı. Böyle olan var mı bu ne demek bilen varsa yardım etsin lütfen (
mrb arkadaşlar ben gebeliğimi ovülasyon testiyle öğrendim adetime 3 gün kala önce ovülasyon testi yaptım ve pozitif çıktı daha sonra gebelik testi yaptım ve çok silik bi çizgi çıktı adet günüm bugün bugün tekrar ovülasyon testi yaptım iki çizgide kopkoyu ve gebelik testim net gözüküyor. bu arada adetime 6 gün ve 5 gün varken yaptığımda negatifti.
Benimkide ayni seninle hikayem şuan 6+1 hamileyim cuma günü kesem 11.7 mm di seninde bebegin hayirli olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimkide ayni seninle hikayem şuan 6+1 hamileyim cuma günü kesem 11.7 mm di seninde bebegin hayirli olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlar sizde durum nedir benimde aynı sizin gibi çıktı adet günüm yarın gebelk testim negatif ovu testim de böle kafam karıştı sizi merak ettim yazarsanız sevinirim tşklerKizlar reglime 2 gun var ovu testim böyle cikti sizce gebe olma ihtimalim nedirr
♥♥♥♥♥
selamlar sizde durum nedir benimde aynı sizin gibi çıktı adet günüm yarın gebelk testim negatif ovu testim de böle kafam karıştı sizi merak ettim yazarsanız sevinirim tşkler
Kizlar reglime 2 gun var ovu testim böyle cikti sizce gebe olma ihtimalim nedirr
♥♥♥♥♥
Canım benim önceki yazılarımdan bir tanesini alıntılamışın ama bulamadım :)
neyi merak ettin hemen cevaplayam
canım sonuç nediir merak ettim
herkeze merhaba....ben 24 günde bir adet olurum..8 ile 10. gün yumurtlamam başlar o aralar yaptığım testler hep pozitifdi..şimdi adet günüme 5 gün kaldı..dün ovulasyon testi yaptım her iki çizgide koyu renk çıktı..yumurtlama döneminde bile bu kadar koyu çıkmamıştı..kafam karıştı haliyle ya halen yumurtluyorum :)) pekte umutlanmak istemesem de gebelik mi var acaba diyorum..Allah hakkımız da hayırlısını versin..