- 16 Ağustos 2013
- 191
- 88
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim elinize almayı nasip etsin..bizlerede versin inşaallahh..
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim elinize almayı nasip etsin..bizlerede versin inşaallahh..
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1174293 Eki Görüntüle 1174294
merhaba arkadaşlar benim testlerim de bunlar belirgin olan yumurtlama testi diğeri gebelik testi resimde az görünüyor ama silik de olsa var ikinci çizgi
az önce de kan verdim 3 buçuk gibi sonucu alıcam inşallah
eğer pozitifse ben de desteklemiş olucam inşallah yumurtlama testlerinin gebelikte pozitif çıktığını
bu arada en son 6 haziranda adet gördüm bat temmuz 3 ile 6 arası
Kızlar sizce hamilelik olabilir mi bu ovülasyon testi ve bugün beklenen adet günüm. Acayip belim ağrıyor.
Arkadaslar okuduklarimdan yanlis anlamadiysam her kedinda her zaman dusuk oranda LH olabiliyormus. Bu nedenle gercekten bir LH artisindan soz edebilmek icin LH testinde T bolumundeki cizginin C bolumundeki kadar koyu olmasi gerekiyormus. Yani silik cizgi her zaman cikabilir. Muhim olan C kadar koyu olmasi.
Yine anladigim kadariyla ovulasyonda T cok koyu sonrasinda T silik oluyor. Ardindan eger gebelik gerceklesmisse sanki yeniden ovulasyon varmis gibi cok koyu oluyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü[/Q
nihayet bu konuya bakan birisi oldu.ben az önce ov testi yaptım diğer günler silikti ama bugünki dahada koyu çıktı t çizgisi.çok şaşırdım .giderek koyulaştı çünkü adetime 3-4 gün var elimde gebelik testi olmadığı için ov yaptım.inan yumurtlama günümdeki gibi koyu çıktı.acaba hamilemiyim....
Arkadaslar okuduklarimdan yanlis anlamadiysam her kedinda her zaman dusuk oranda LH olabiliyormus. Bu nedenle gercekten bir LH artisindan soz edebilmek icin LH testinde T bolumundeki cizginin C bolumundeki kadar koyu olmasi gerekiyormus. Yani silik cizgi her zaman cikabilir. Muhim olan C kadar koyu olmasi.
Yine anladigim kadariyla ovulasyonda T cok koyu sonrasinda T silik oluyor. Ardindan eger gebelik gerceklesmisse sanki yeniden ovulasyon varmis gibi cok koyu oluyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü[/Q
nihayet bu konuya bakan birisi oldu.ben az önce ov testi yaptım diğer günler silikti ama bugünki dahada koyu çıktı t çizgisi.çok şaşırdım .giderek koyulaştı çünkü adetime 3-4 gün var elimde gebelik testi olmadığı için ov yaptım.inan yumurtlama günümdeki gibi koyu çıktı.acaba hamilemiyim....
BENDE BEBİŞİMİ OVL.TESTİ İLE ÖĞRENDİM SANIRIM HAMİLE OLMA İHTİMALİN YÜKSEK UMARIM BEBİŞİN SENİNLEDİR
BENDE BEBİŞİMİ OVL.TESTİ İLE ÖĞRENDİM SANIRIM HAMİLE OLMA İHTİMALİN YÜKSEK UMARIM BEBİŞİN SENİNLEDİR
Tesekkur ederim canim ins.sabirsizlikla bekliyorum yarinda yaparim.pazartesi geb.testi yapinca ins sonuc olumlidur.
Tesekkur ederim canim ins.sabirsizlikla bekliyorum yarinda yaparim.pazartesi geb.testi yapinca ins sonuc olumlidur.
hadi bakalım,hayırlısı.
rabbim gönlüne göre versin
Canim test yaptin mi merak ettim. Umarim pozitiftir.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü