- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
Kizlar gebelik testinde cizgi yok ama ov. Testinde cizgi var bata iki gun var bakalim hayirlisi
ovu testinde ki 2. çzgi birincisi kadar koyu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar gebelik testinde cizgi yok ama ov. Testinde cizgi var bata iki gun var bakalim hayirlisi
ovu testinde ki 2. çzgi birincisi kadar koyu mu ?
Yok cnm ama silikte degil kirmizi duruyor
Ben adetime 3 kala dün yaptım bayaga silikti b tane de yarın adetime 1 gün kala yapıcam bakalım inşallah hayırlı haberleri alırız :)
İnsallah cnm hayirli haberler olsun
Eki Görüntüle 1114103 kızlar merhaba bende forumda yeniyim ve yorumunuzu rica ediyorum bu bat tan sınraki 20 ve 22 ci gündeki ovulasyon testleri benim ovulasyon günüm 9 idi ama hala pozitif çıkıyor gerçi bat bittikten sonra iki günde bir ovulasyonu beklemeden ilişki oldu .. Bu hala nie beni ovulasyonda gösteriyordur sizce kafam karışı 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merak ettim adet oldun mu
Gebelik testi yapmayı düşünüyor musun ?
Tam anlamadım düzenini ama belki de hamilesindir ?
Valla anlamadım gitti dün pozitif göstern bir ovulasyon testim vardı bu sabahta hala az olmakla beraber kanamam var aklım iyice karıştı üstelik sat 23 mayıs olması lazım
belki de hamilesindir bende bir gebelik testi yap yerleşme kanaması olabilir bu canım inşallah öyledir.Valla anlamadım gitti dün pozitif göstern bir ovulasyon testim vardı bu sabahta hala az olmakla beraber kanamam var aklım iyice karıştı üstelik sat 23 mayıs olması lazım
Sat degilde bat mı 23 mayıs anlamadım ?
bence bi gebelik testi denemelisin?
belki de hamilesindir bende bir gebelik testi yap yerleşme kanaması olabilir bu canım inşallah öyledir.
Ewet bat aklım o kadar karıştı farkında bile değilim daha 8 günüm var ama bugün geldi 23 mayısta olmam lazımdı
Kizlar adettime 2 gun var bu ay cift ciygiyi 16. Gunde gormustum bu ovulasyon testi ben hamile olabilirmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlar azrammmm bende deminden beri bu konu uzerine okuyordum ... galiba hamissin bende bu ayin 07 sinde catlatma ignesi oldum bugun igneden sonraki 12. gunum ovulasyon testi ile bende denesem mi cikar mi acaba ??? bu arada 3-4 gundur beyaz krem gibi az da olsa bir akinti var goguslerimde hasasiyet yok ama ara ara uclarinda sizi var sankiii
canim benn hamilemiyim tam emin olamadim evde varsa ovu testi yap bise kaybetmessin bende merak ettim :) benimde goguslerim agriyo karardi ve belim kaburgalarim kiriliyo sanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama testınden oyle gıbı :26: Bende ıste gogus uclarımda bıraz sızı var .. 1 haftadır ara ara gıren batma var , gaz 3 gundur fazlalastı bırde su beyaz krem kıvamında akıntım var ... Yarın sabahtan yapıyım bır ovu testı .. Yalnız bendekı clearblue nun gulen yuzlu olanı ınsallah cıkar onda