- 17 Nisan 2014
- 92
- 10
Kizlar adettime 2 gun var bu ay cift ciygiyi 16. Gunde gormustum bu ovulasyon testi ben hamile olabilirmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sonucu yazarmısın benim ov testide böyle çıkıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar adettime 2 gun var bu ay cift ciygiyi 16. Gunde gormustum bu ovulasyon testi ben hamile olabilirmiyim
canım test silik çıktı diye attım ben :44: hayırlısı bakalım inşallah hepimiz hamişizdir
Merhabalar yeni üyeyim ama aylardır burayı okuya okuya ezberledim birçok şeyi :) arkadaşlar ben bu ay evde ovulasyon testi yaptım 14.gün yakaladım pozitife ama yumurta akına benzer akıntı gelmedi.çalışmalar boşuna gitmiş olabilir mi??
bişey sorucam canım benimde o yumurta akı gibi akıntı glmedi fakat adetine yakın bi değişiklik oldumu sende anlatırmısın birazBendede gelmemisti ama ovulasyon testim pozitifti 13. gunde. Su an hamileyim.
bişey sorucam canım benimde o yumurta akı gibi akıntı glmedi fakat adetine yakın bi değişiklik oldumu sende anlatırmısın biraz
Benim adet gunum yarin aslinda. Her 27 gunde bir regl oluyorum. Bu benim 3.cu hamileligim. Eylul ayinda 11 haftaliktan bebegimi kaybettim. Hic bir hamileligimde regl oncesi belirti yasamadim. Yani adet belirtileriyle ayni... Sivilciler, kasik agrisi, siskinlik ve bel agrisi. Dun sadece biraz midem bulandi. Psikolojik mi bilmiyorum tabii. Senin kac gun var SAT a?
benim aslında 7 gün var ama adet döngüm 27 28 gün böle hesaplarsam 3 gün var canım göğüslerim fena dolgunlaştı ama acı yok her ay şişiyor zaten kestiremiyorum ki 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ondada adet günümde şişmişmi sanırım belirtilere bakmamak lazım en mantıklısı..
kaybın için çok üzüldüm inş. hayırlısı ile kucağına alırsın tatlım aynı acıları rabbim yaşatmasın kimseye inş.
Sagol cnm...Allah gonlune gore versin. Insallah bebegin bu ay gelir. Beklemek cok zor. Insan en ufak seyden umutlaniyor. Ben gecen ay adetime 5 gun kala test yaptim. Pozitif cikti. Sonra kan testi yaptirdim HCG 10 cikti. Sonra lekelenmelerim oldu ve 1 gun gecikmeyle regl oldum..KImyasal gebelik denilebilir mi bilmiyorum.. Doktor 8 gun gecmeden kan testi yaptirma dedi. Bu ay 8 gun gecmesini bekleyecegim.