Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim iyi niyetli sözlerin için umarım insanlar anlamıyor zalimce eleştirebiliyorlar ama diyorumya kimseyi sınamasın allah böyle umarım volim 2. Yi verir allah kızım çok istiyor bende keza bakalım sadece dua ediyorum allaha sığınıyorum
özlem hanım aynı durumdayız hemde ben birtane 5 aylık ölü doğum birde düşük yaptım 1,5 sene içinde 10 mayıs bat olucak ama inşallah olmaz.topiği başından beri okuyorum bende eve gidince yapıcam ov.testi içimden bir his sanki diyor ama kısmet.bu arada benim kızımda 9 yaşında :)
beni anladığınız için çok teşekkür ederim hayat herkesi farklı sınıyor işte batınıza çok az kalmış merak ettim testin sonucu ne oldu haber verirseniz çok sevineceğim
dün test yaptım çift çizgi çıktı sma 2.çok koyu değil sanırla batı bekliycem geçen ayda stresten 2 gün gecikmiştim bu ay sakin takılıyorum mutlaka size haber veririm inşallah kızlarımız bu ay güzel haberi alırlar abla olurlar
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu akşam bi tane denemeye karar verdim en azından 2. cizgi var mı yok mu ona bakıyım bari offfff ne zor beklemek :)
testin sonucunu merak ettim?
Bat ıma 6 gün vardı dün yapmıştım ikinci izgi yoktu maalesef :)
2 gün sonra bat ıma 3 gün kala bi daha denicem bakalım :)
Bu akşam bi tane denemeye karar verdim en azından 2. cizgi var mı yok mu ona bakıyım bari offfff ne zor beklemek :)
benim bat da 14 mayıs, deneyelim bakalım:)
2. çizgi az yada çok herzaman çıkıo hamilelik varsa ovulasyon günündeki gb 2 side aymı koyulkta olmalı yap bakalım inş. hamissindir ben bi gün kala ovulasyonla ögrendm :))
benim bat ta 13 mayıs :)
inşallah son bat lar olur :)
benim 2.cizgi hiç yoktu ki :)
tamam bi gün kala da denerim ne de olsa ovu testi bol elimde
yalnız merak ettim siz gebelik testi gibi sabah mı yaptınız yoksa ovu da ki gibi fün ortası ya da akşam mı ?
rabbim saglıcakla bebeginizi kucagınza almayı nasip etsin
sabah yapmadım gün içinde yaptm öle sıvı alımına fln da dikkat etmemiştim bi deniyim ddm burda okuyunca baktm koyu çıktı hmn gebelik testi de yaptm o an onda da açık pembe 2. çizgi vardı. ertesi gün sbh gebelik testini yine yaptm yine aynı açıklıktaydı rengi
Tamam battan bi gün önce deicem çıkarsa ovu ile ögrenen biri olarak buraya yazarım :)