- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
Erkenmi bu normalmi cnm3liraya aldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkenmi bu normalmi cnm3liraya aldim
Erken falan yazmiyo kuzum kucuk bi eczaneydi zaten aldim ciktim bunu ben:))Erkenmi bu normalmi cnm
Hayirli olsun canimmm darisi basimiza insaallah:)❤Galiba hamileyim
Adetin gecti mi peki canim ay ne guzel cok belli seninkiiiBu da test soktayim yarın doktora gitmeden sevinmicem
Kız yapmadin mi halaaa öldüm meraktanErkenmi bu normalmi cnm
Benm negatif cnm malesef, senden guzel haberler bekliorm, umutlanmistm bu ay niyeyse baya (((Kız yapmadin mi halaaa öldüm meraktan
Bebegiim hemen umitsizlige kapilma daha 5 gun vaaaaar gec dollenme olmus olabilirrrr. 2.cizgi hic mi yook. Farkli marka test de alsaydin keskeBenm negatif cnm malesef, senden guzel haberler bekliorm, umutlanmistm bu ay niyeyse baya (((
Hic yok kuzum erken olanlardan aldm bide malesef (Bebegiim hemen umitsizlige kapilma daha 5 gun vaaaaar gec dollenme olmus olabilirrrr. 2.cizgi hic mi yook. Farkli marka test de alsaydin keske
Bana da guvenme sakin umitlenme diyolar rabbim tez zamanda nasip etsin guldursun yuzumuzu insallah kuzummHic yok kuzum erken olanlardan aldm bide malesef (
Evet canim doğru anlamışsinBenim dün yaptığım ovulasyon testi Senin t çizgisinin daha koyu olduğu test ole neredeyse birebir aynı. T çizgisi köyü ise hamilelik ihtimali yüksek o zaman. Yanlış anlamıyorum inşallah...
Supersiniz kizlar benimde bat 21 agustos sizinki ins cıkar ve sonra benimkini bekleriz inşbende şimdi eve gidince ovulasyon yapıcam sanırım yarın sabahta il idrarla erken gebelik yapıcam dayanamıormkii
Adetim 5 gün geçti yarın kan vermeye gidicem... Bende inanamiyorum beklemiyordum acikcasiAdetin gecti mi peki canim ay ne guzel cok belli seninkiii
Tatlim sen hamişsin Allahin izniyle resmen ikinci cizgi gözüküyor darisi basımaInsallahhhh kuzummmmmm insallahhhh ❤❤❤
Hayirli olsun darisi basimizaGaliba hamileyim
Supersiniz kizlar benimde bat 21 agustos sizinki ins cıkar ve sonra benimkini bekleriz inş
Insallah meleeeeek insallahh ama sifir belirti yani bekleyip görcez bakalim yarin ilk idrarla bi test daha yapicamm hemen sabah olsuuuuunTatlim sen hamişsin Allahin izniyle resmen ikinci cizgi gözüküyor darisi basıma
Bencede canim hemen ümitsizlige kapilmak olmas sen bat i bekle bu arada benim bir ark. Vardi bati 5 gün gectigi halde cift cizgiyi goremedi 7.gunde gordu ve suan bebegi kucaginda moralini bozma bat gününü bekleBebegiim hemen umitsizlige kapilma daha 5 gun vaaaaar gec dollenme olmus olabilirrrr. 2.cizgi hic mi yook. Farkli marka test de alsaydin keske