- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
Üzül diye söylemedim sadece pskolojık olarak kendını hazırlıyosun sonra ınsan daha cok üzülüyor ondan dedım ben tatıldeydım çok üzülmüştümdeme yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzül diye söylemedim sadece pskolojık olarak kendını hazırlıyosun sonra ınsan daha cok üzülüyor ondan dedım ben tatıldeydım çok üzülmüştümdeme yaa
Yaaaa tüh ümitlenmemk lazim ama durabiliyomuyuz iste ahh ahhhKızlar umudunuzu kırmak istemem ama gecen ay benımde hep boyleydı ama maalesef regl oldum alttada adete 3 gun kala olan test bence en guzelı ya kan verın yada gebelık testi yapın
5 gün var canimcim insallah hamileyimdir bu ay gerci pek calismadik ama hic belli olmaz bu isler insallah oluuur 7 aydir bekliyoruuz[/QUOTE
Ben de öyle 2 ay önce 2 kere kan verdim 1 gun gecikti diye adetim sonuc hüsran insan yıkılıyor artikÜzül diye söylemedim sadece pskolojık olarak kendını hazırlıyosun sonra ınsan daha cok üzülüyor ondan dedım ben tatıldeydım çok üzülmüştüm
İnsallah hamileyizdirr dua edeliiim birbirimizee su okunan ezanlar hürmetine rabbim sevindirsin hayirlisiyla bu ay biziayy cnm bende 5 gün var ve bnmkide seninki gbi şuan bnede çok heycanlıyım umarum hamileyzdrrr
zaten gebelik yapmaya cesaretim yok negatif çıkacağna eminim sanki... en güzeli düşünmemek ama dayanamıyor insan işte...Üzül diye söylemedim sadece pskolojık olarak kendını hazırlıyosun sonra ınsan daha cok üzülüyor ondan dedım ben tatıldeydım çok üzülmüştüm
amiin cnm benm bat 15.ağustos .inşallh seviniriz bu ayİnsallah hamileyizdirr dua edeliiim birbirimizee su okunan ezanlar hürmetine rabbim sevindirsin hayirlisiyla bu ay bizi
Varya bi hamile kaliyim keyfi iki üc gebelik testi yapicam cat cat ciksin bi o iki cizgi ☺☺☺zaten gebelik yapmaya cesaretim yok negatif çıkacağna eminim sanki... en güzeli düşünmemek ama dayanamıyor insan işte...
Ayyy ayneennnn benimde öyle oldu yaaa bi gun sonra iki kerede yumurtlamadan once su 5 gün hemencik gecsin Allammm aminAy hadi inşaaallah hamişsindir yaaa benim ovi testimde seninkinin aynisi fakat bata 11 gun falan var birde biz yumutlamadan 2 gün once ve yumurtalamadan 1 gun sonra denedik malesefki cift cizgi oldugu aksam misafir staylaaaa oyuzden umarim tutmustur diyip Allaha dua ediyorum
amiin cnm benm bat 15.ağustos .inşallh seviniriz bu ay
Benim de 15 ağustooos beraber beklicez bakalim kuzum cok stres olunca ben gecikiyo ama merak heyecan ya yine olmazsa dusuncesi of offamiin cnm benm bat 15.ağustos .inşallh seviniriz bu ay
Bende dua edicem sizlereumarim hepimiz hamisizdir
bende şimdi eve gidince ovulasyon yapıcam sanırım yarın sabahta il idrarla erken gebelik yapıcam dayanamıormkiiYarin sabah da bi ovulasyon yapcam yine baya kalin olursa erken gebelik testi alcam yaa DAYANAMIYOOOOOM
hahah koptm cnm aynen bi hamile kalıyım zırt pırt test yapıcam o çizgi belirsin dursunVarya bi hamile kaliyim keyfi iki üc gebelik testi yapicam cat cat ciksin bi o iki cizgi ☺☺☺
Insallahhhhhhhhh❤Bende dua edicem sizlereumarim hepimiz hamisizdir
Kızlarrr dayanamadim gittim bi gebelik testi aldim geldim hemen denediiiim sizce cok azicik minicik bi cizgi var mi sankiii daha 5 gun var adetimeKızlar umudunuzu kırmak istemem ama gecen ay benımde hep boyleydı ama maalesef regl oldum alttada adete 3 gun kala olan test bence en guzelı ya kan verın yada gebelık testi yapın
cnm ek yok yazında resmi koy tekrar :):)Kızlarrr dayanamadim gittim bi gebelik testi aldim geldim hemen denediiiim sizce cok azicik minicik bi cizgi var mi sankiii daha 5 gun var adetime