Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım resim çok bulanık daha net bi resim koy istersen,hayali bir çizgi görüorm sanki ama resim genel anlamda net değilBakin bakalim
CNm ben. Görüyorum çizgi birazdaha net eklermisinBakin bakalim
Bebegim fotoyu ben actigimda cok net görüyorum neden öyle görünüyor acabacanım resim çok bulanık daha net bi resim koy istersen,hayali bir çizgi görüorm sanki ama resim genel anlamda net değil
Hayırlı olsun bitanem iyiki beni dinleyip almışsın testi hemen git kan verBiraz netlestirdim sizin icin yaa bide idrarimi falan bekletmedim yani ve adete 5 gun var birazcik daha umutlandim yaaa allahim nolur bu sefer bosuna umutlandirma yarabbimm
Ya bu sefer beklicem kuzum cunku gecen ay da benzer sonuclardi 2 kez kan verdim negatif dendiginde basimdan asagi kaynar su dokuldu valla dur bakalim yarinda yapiyim daha net olursa veriyim kan :) :)Hayırlı olsun bitanem iyiki beni dinleyip almışsın testi hemen git kan ver
Gayet net bitanem ikinci çizgin yedek test varsa sabah ilk idrarla yap sonrada git benımde bat gunu böyle çıkmıştı üstünden 5sene gecti bu kadar koyu ama senınkı gbıydıYa bu sefer beklicem kuzum cunku gecen ay da benzer sonuclardi 2 kez kan verdim negatif dendiginde basimdan asagi kaynar su dokuldu valla dur bakalim yarinda yapiyim daha net olursa veriyim kan :) :)
Varla yok arasi yani ama umarim oyle olur bebisimmm yarin sabah hemen yapicam yollarim fark olursaaa :* :*❤❤❤Gayet net bitanem ikinci çizgin yedek test varsa sabah ilk idrarla yap sonrada git benımde bat gunu böyle çıkmıştı üstünden 5sene gecti bu kadar koyu ama senınkı gbıydı
Tmm CNm senden haber bekliyrumVarla yok arasi yani ama umarim oyle olur bebisimmm yarin sabah hemen yapicam yollarim fark olursaaa :* :*❤❤❤
Ayyy cnm gorunuo resmen hamilesin sanirim guzel gelismelerni yaz bize :)Biraz netlestirdim sizin icin yaa bide idrarimi falan bekletmedim yani ve adete 5 gun var birazcik daha umutlandim yaaa allahim nolur bu sefer bosuna umutlandirma yarabbimm
Insallahhhh kuzummmmmm insallahhhh ❤❤❤Ayyy cnm gorunuo resmen hamilesin sanirim guzel gelismelerni yaz bize :)
Sen de test al yap biiii benceeAyyy cnm gorunuo resmen hamilesin sanirim guzel gelismelerni yaz bize :)
Nasi yani bole silik cizgi gorup hamilr olmadgnimi ogrendinInsallahhhh kuzummmmmm insallahhhh ❤❤❤
Bak isten donuorm alicam gaza getirdin beni :))Sen de test al yap biiii bencee
Ahahah hadi bakalım sendende hayırlı haberler bekliyorum.Bak isten donuorm alicam gaza getirdin beni :))
At buraya fotosuunuuuu ay cok heyecanlandimBak isten donuorm alicam gaza getirdin beni :))
Fortune diye bi marka bendekiBak isten donuorm alicam gaza getirdin beni :))