Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bu ıhg mi HCG miYorumlarsaniz
Ovulasyon testiTatlım bu ıhg mi HCG mi
Ozaman bugünü ve yarını değerlendirme canım yumurtan 24saat icinde catlayacak günün gelmiş bol şansOvulasyon testi
Degerlendir yanı canm ayy telefondan yazıyorum kendi düzeltiyor ya yanlış olmasın amann bugün yarın ilişki olsun canım sonrada gun aşırı devam et istersenOzaman bugünü ve yarını değerlendirme canım yumurtan 24saat icinde catlayacak günün gelmiş bol şans
Tatlım T çizgisinin de C kadar koyu yada daha koyu olması lazımKizlar benimde bat a 7 gun var ovulasyon testi yaptim simdi umut varmi sizce
Ozaman gebelik olabilir canım 2gunde geçmiş bide gebelik testi yap bence çünkü bu bu kadar koyuysa onda silikte olsa çıkar birşeylerAma adet olmam lazmdi 6sinda
Ver bence. Tbrk ederim hamişsin seeen!!Kan versemmi
Insallah 4de alicam sonucVer bence. Tbrk ederim hamişsin seeen!!
InsallahNe guzel hamilesiniz tebrik ederim
Merhaba. Adetim 4 gün gecikti. En Son adet tarihim 10 temmuz 2015. 20-21 temmuz ve 3 ağustos ilişki tarihleri Dün evde ovulasyon testi vardı 2 kere onu yaptım 1.de 2 çizgi net bir şekilde cikti t daha koyu çıktı , 2.de eşit renkli çıktı. Bugünde bekleyin yarın test yapmayı düşünüyorum. Mide bulantısı yok baş dönemde yok düne kadar adet öncesi ağrıları çektim. Göğüsleri biraz fena ağrıdı ve acıdı. Bugün daha iyiyim sadece göğüsler devam ediyor azıcık. Sizinde yorumlarınız olursa sevinirim.