Ovülasyon testiyle hamile kalanlar

ovülasyon testiyle hamile kalan var mı?

• Ankete Katılan
    89
Arkadaslar merhaba. Ben de yaklasik 4 aydir bebek istiyorum. Muayene sonuçlarim normal olmasina ragmen hamile kalamadim.Acaba ovulasyon zamanini mi tutturamiyorum dedim ve bu ay ovulasyon testi aldim.Adet oldugum gunden itibaren sayarsam bugun 13. gunum.Ikinci cizgi belirdi ama cok net degil.Silik.Diger cizgi ile ayni koyulukta ya da daha koyu olmasi gerekiyor diyor prospektuste .Ben daha yumurtlamamis miyim? Anlayanlar bana bir yardimci olabilirse mutlu olurum:)).Cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim.

Canım fotoğraf görünmüyor tekrar atarsan yardimci olabilirim.

Dosya yükleye basip fotoğrafi sec canım sonra yüklenecek

Eklentiler

• Screenshot_20190202-141957_WhatsApp.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 1.009
Ovulasyon testi sonucum.

Eklentiler

• 20190202_144149.jpg
    167,3 KB · Görüntüleme: 1.605
Henüz gününe gelmemissin canım daha net olmasi lazım. Adetten sonra kacinci günün.
Canim senin mesajini okudum.Sana da bu test vesile olmuş sanirim.Bebek bekliyormussun.Allah hayirlisi ile yavruna kavusmani nasip etsin.Bana da yardimci olabilir misin? Bir daha ne zaman yapayim test?Bugun saat 2 de yaptim ve sabah 11 den itibaren hicbir sey yiyip icmedim.

Canim bugun adetin ilk gununden itibaren sayarsam 13. gunum.Doktorum biraz geç yumurtladigimi soylemisti.Dongum 32 gun.

Bir kac gune gorursun o zaman cift cizgiyi canım benim de dongum degisiyordu 30 31 32 33 kendi kendine takılıyordu ovulasyon testi denedigim ay 13 ya da 14 du galiba gördüm cift cizgiyi.
Peki test yapmadan önce 2saat sivi alimini birakiyorsun degil mi? Birde ilk idrar olmayacak

Canim sivi almadim 3 saat. 11 den itibaren 2 de yaptim ama ilk idrarimdi.

Sağol canım Allah razı olsun. Tez vakitte Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Tabii ki yardımcı olurum bildiğim herseyi paylaşırım vesile olursam ne mutlu bana.
Hergün düzenli olarak yapman gerekiyor canım cift cizgiyi gorene kadar yaptigin gibi 2saat onceden hicbirsey icmemis olman lazım.

Ilk idrar olmaz kuzum ilk idrar yanlış sonuc verir eğer hala sıvı almadiysan hemen bir adet daha test yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…