Amin amin canım inşallah ❤❤Allah tekrarını yaşatmasın amin inş sağlıklı hamileliklerimiz sağlıklı bebeklerimiz olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testiyle gebelik
- Konu Sahibi Happynew
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti gebelik hamilelikbelirtileri ovulasyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 26
- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
- 133
Ovulasyon testi yapıyorsanız eğer c çizgisi ile t çizgisi aynı koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu olduğunda 12-36 saat içinde yumurtlayacaksınız demektir. Teste devam ettiğinizde çizgi koyuluğu gittikçe düşüyor bu da yumurtanın artık çatladığını gösteriyor.Merhaba ben bişey soracaktım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayabiliriz bi bilginiz var mı
- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 26
Bu ay ovulasyon testi aldım ve 10 gün soğan suyu içtim.Eşim uzun yol şöförü olduğu için 4-5 gün evde olmuyo bende ovulasyonu eşim geleceği zamanlar yapıyorum 23 ünde adet oldum adetten sonra yaptığım testler silik çıktı hep.Eşim cuma gününden beri evde yani 4 gün felan ovulasyon yaptım hep silikti dün şeffaf uzayan akıntım olduğu halde ovulasyon silikti biz yinede değerlendirdik akıntı olunca .Şuan akıntım yok testte yine silik.Benimde kafam karıştı o yüzden sordum.Çok yazdım ama cevabın için çoook teşekkür ederimOvulasyon testi yapıyorsanız eğer c çizgisi ile t çizgisi aynı koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu olduğunda 12-36 saat içinde yumurtlayacaksınız demektir. Teste devam ettiğinizde çizgi koyuluğu gittikçe düşüyor bu da yumurtanın artık çatladığını gösteriyor.
Canım eşin olmasa da yap çğnkü sadece birgün koyu çıkıyor sonra çatlayınca silikleşiyor farkedemezsin en azından yumurtlayıp yumurtlama dığını bilirsin siz eşin varken değerlendirin tabi yine de ❤❤Bu ay ovulasyon testi aldım ve 10 gün soğan suyu içtim.Eşim uzun yol şöförü olduğu için 4-5 gün evde olmuyo bende ovulasyonu eşim geleceği zamanlar yapıyorum 23 ünde adet oldum adetten sonra yaptığım testler silik çıktı hep.Eşim cuma gününden beri evde yani 4 gün felan ovulasyon yaptım hep silikti dün şeffaf uzayan akıntım olduğu halde ovulasyon silikti biz yinede değerlendirdik akıntı olunca .Şuan akıntım yok testte yine silik.Benimde kafam karıştı o yüzden sordum.Çok yazdım ama cevabın için çoook teşekkür ederim
- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 26
Ama Cumartesi günü 14.gündü ve akıntı geldi hatta sabahtı uyanır uyanmaz gördüm ovulasyon yaptım ama çıkmadı ama gebelik testinde silik bile görmeyince bunu silik bile görmek heyecanlandırıyo napıyım fakirin ekmeği umutCanım eşin olmasa da yap çğnkü sadece birgün koyu çıkıyor sonra çatlayınca silikleşiyor farkedemezsin en azından yumurtlayıp yumurtlama dığını bilirsin siz eşin varken değerlendirin tabi yine de ❤❤
Ah ben yumurtlama günü nasıl sevindim kopkoyu iki çizgi heyecandan iki saat testin başında durdum bak benim bildiğim yumurtlama günğm 14.gündü ama ben 20.gün yumurtluyormuşum güzelim ama eğer arada yapmasaydım yakalayamazdım o akıntı bende 4gün oldu sonra yumurtlama gördüm o yüzden sen ara vermemeye çalış testeAma Cumartesi günü 14.gündü ve akıntı geldi hatta sabahtı uyanır uyanmaz gördüm ovulasyon yaptım ama çıkmadı ama gebelik testinde silik bile görmeyince bunu silik bile görmek heyecanlandırıyo napıyım fakirin ekmeği umut
- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 26
Haklısın geçen ay 21.günde yumurtlamıştım rabbim en kısa zamanda nasip etsin bütün başkasında görünce iç çekenlen anne olmak isteyenlereAh ben yumurtlama günü nasıl sevindim kopkoyu iki çizgi heyecandan iki saat testin başında durdum bak benim bildiğim yumurtlama günğm 14.gündü ama ben 20.gün yumurtluyormuşum güzelim ama eğer arada yapmasaydım yakalayamazdım o akıntı bende 4gün oldu sonra yumurtlama gördüm o yüzden sen ara vermemeye çalış teste
İkimizde geç yumurtluyoruz sanırım eşim tavuk demeye başamıştı artık hala yumurta yok mu falan amin amin inşallah canım benim bu ay hepimiz güzel haberler veririz burada inşallahHaklısın geçen ay 21.günde yumurtlamıştım rabbim en kısa zamanda nasip etsin bütün başkasında görünce iç çekenlen anne olmak isteyenlere
- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 26
Tavuk mu bu iş karışık değişik bi işİkimizde geç yumurtluyoruz sanırım eşim tavuk demeye başamıştı artık hala yumurta yok mu falan amin amin inşallah canım benim bu ay hepimiz güzel haberler veririz burada inşallah
Yaa evet tavuk canım hatta çift çizgiyi görünce eşime hemen yumurtluyoruuummm diye mesaj attım heyecanla adam iyice dalga geçmeye başladı ahh hem de çok karışık vr nasip ne yapsak olmuyor bazen hep merak ümit Rabbim bize de nasip etsin ennn kısa zamanda hayırlısıyla inşallahTavuk mu bu iş karışık değişik bi iş
- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 26
Tavuk kardeş kaç yaşındasınYaa evet tavuk canım hatta çift çizgiyi görünce eşime hemen yumurtluyoruuummm diye mesaj attım heyecanla adam iyice dalga geçmeye başladı ahh hem de çok karışık vr nasip ne yapsak olmuyor bazen hep merak ümit Rabbim bize de nasip etsin ennn kısa zamanda hayırlısıyla inşallah
Yaa 20 canım sen kaç yaşındasınTavuk kardeş kaç yaşındasın
- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 26
bende 20 yaşındayımYaa 20 canım sen kaç yaşındasın
Aa ne güzel yaşıtız canımm kaç senelik evlisinbende 20 yaşındayım
- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 26
13 ay sen :)Aa ne güzel yaşıtız canımm kaç senelik evlisin
Tam 2 sene canım ❤❤13 ay sen :)
- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 26
Maşallah rabbim daim etsin inşallah:))Tam 2 sene canım ❤❤
Amin canım hepimizinkini inşallah :)Maşallah rabbim daim etsin inşallah:))
- 26 Ocak 2017
- 556
- 612
- 23
Merhaba canim bende adete 5 gun kala yapmistim benim t kismi c den daha koyuydu simdi iki gunum gecti test yaptim negatif bakalim nolacak