Çok net çıkmış hayırlı olsun cnm..Bu testi 5 dk once yaptim canim, kan da vericem bu gun.
Ewt malesef.. rabbim isteyen herkeze nasip etsinAdete 2 gun kala yapmistim iki cizginin koyulugu ayniydi. Adete 1 kala yaptim yine ayni cikti. Adet gunu yaptim yine ayni. Ama adet oldum.. ovulasyon testiyle ogrenen de cok hayal kirikligi yasayanda..
Dune kadar yapmamismiydin canim? Adetin 5 ci gununden itibaren yaptim ben, cunki erken yumurtluyorum ve 11 ci gunu pik oldu , ve alsama catladi zaten.Kızlar bat 26 Temmuz. Dün ovülasyon testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Sizce ne yapmalıyım?
Sen hamilelik icin mi yaptin?)) yalnis anladim qaliba, gebelik testi de yapsana, benim se bat 26 temmuz 2 gun once ben de ovulyasyon testi yaptim silik cikti, gebelik testim de 2 cizgi gosteriyor.Kızlar bat 26 Temmuz. Dün ovülasyon testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Sizce ne yapmalıyım?
Testi geç aldım o yüzden adetimden sonra düzenli olarak başlayamadım canım. Ağustos'ta başlıycam düzenli olarak diye aldım ama dün burda ovülasyon testinden gebelik öğrenilebiliyor diye okuduğum için hem meraktan hem de nasıl yapılıyor göreyim diye yaptım(Hiç böyle testler yapmamıştım daha önce :)) Dün ovülasyon testini yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı hatta emin olamadım arkadaşa da gösterdim evet var silik çizgi dedi. Bu ay hiç umudum yok benim o yüzden umutlanmak istemiyorum. Erken gebelik mi yaptın yoksa normal gebelik testi mi yaptın sen canım?Dune kadar yapmamismiydin canim? Adetin 5 ci gununden itibaren yaptim ben, cunki erken yumurtluyorum ve 11 ci gunu pik oldu , ve alsama catladi zaten.
Ayy yanlış yazmışım canım benim bat 26 değil, 24 Temmuz. Sence gebelik testi yapmalı mıyım? Yap dersen hangisini önerirsin yani sen hangisini yaptın erken gebelik mi normal gebelik testi mi? Ümitlenmek istemiyorum üzülücem diyeSen hamilelik icin mi yaptin?)) yalnis anladim qaliba, gebelik testi de yapsana, benim se bat 26 temmuz 2 gun once ben de ovulyasyon testi yaptim silik cikti, gebelik testim de 2 cizgi gosteriyor.
Kuzum ben bakude yasiyorum ve bizde bilmiyorum rus testleri gebelik testi dige yaziyor, tabii ki de yap derim, benim yumurtam adetin 11 ci gununde catladi ve 1 hafta sonra test yaptim 2 ci cizgiyi gordum hatta bu gun kan verdim pozitif cikti.Ayy yanlış yazmışım canım benim bat 26 değil, 24 Temmuz. Sence gebelik testi yapmalı mıyım? Yap dersen hangisini önerirsin yani sen hangisini yaptın erken gebelik mi normal gebelik testi mi? Ümitlenmek istemiyorum üzülücem diye
Tebrik ederim canım. İnan sevinip sonra üzülmek istemiyorum o yüzden ne yapacağımı şaşırdım. Yok bence ama nedense var gibi de bi his var bilemedim.Kuzum ben bakude yasiyorum ve bizde bilmiyorum rus testleri gebelik testi dige yaziyor, tabii ki de yap derim, benim yumurtam adetin 11 ci gununde catladi ve 1 hafta sonra test yaptim 2 ci cizgiyi gordum hatta bu gun kan verdim pozitif cikti.
Hayırlı olsun cnm çok sewindimKuzum ben bakude yasiyorum ve bizde bilmiyorum rus testleri gebelik testi dige yaziyor, tabii ki de yap derim, benim yumurtam adetin 11 ci gununde catladi ve 1 hafta sonra test yaptim 2 ci cizgiyi gordum hatta bu gun kan verdim pozitif cikti.
Şou die bi gebelik teesti war genelde doğru çıkıyor sen bence test yap ovunun garantisi yok malesef hüsrana uğratsın sınra.. inş hakkında hayırlısı olur sonucu mutlaka bildir meral ettimTebrik ederim canım. İnan sevinip sonra üzülmek istemiyorum o yüzden ne yapacağımı şaşırdım. Yok bence ama nedense var gibi de bi his var bilemedim.
Lou diyecektimŞou die bi gebelik teesti war genelde doğru çıkıyor sen bence test yap ovunun garantisi yok malesef hüsrana uğratsın sınra.. inş hakkında hayırlısı olur sonucu mutlaka bildir meral ettim
Tamam canım teşekkür ederim bulabilirsem yarın sabah yapayım hemen. Bulamazsam elimde maritech marka hassas erken gebelik testi var onu yapıcam artık. Tamamen iki çizgi de çıkması mı gerekiyoe yoksa silik çıkması da yeterli mi? Tamam canım yazarım buraya.Lou diyecektim
Sagol kuzum, hadi sen de yap test inshallah senin de pozitif cikarTebrik ederim canım. İnan sevinip sonra üzülmek istemiyorum o yüzden ne yapacağımı şaşırdım. Yok bence ama nedense var gibi de bi his var bilemedim.
Yarın sabah yapıp fotoğrafını yükliycem canım. İnşallah üzülmemSagol kuzum, hadi sen de yap test inshallah senin de pozitif cikar
Inşallah kuzum, bol şans.Yarın sabah yapıp fotoğrafını yükliycem canım. İnşallah üzülmem
Sağol canım. Nasip artık. Hiç değilse ümitlenmem var mı acaba diyeInşallah kuzum, bol şans.
Foto yükşememişsin.. merak ettim yaptın mı testSağol canım. Nasip artık. Hiç değilse ümitlenmem var mı acaba diye
Dün sabah yaptım negatif çıktı. Burdaki arkadaşlar da batına kadar her gün yap dediler. Batım 24 çünkü. Bugün akşam veya yarın sabah tekrar yapıcam. Senin durum nasıl?Foto yükşememişsin.. merak ettim yaptın mı test
Bende bişe yok.. benim iki çocuğum war.. çok şükür ama korkum war spiralle hamile kalınıyormuş.. olmam inş die bekliyorum :)Dün sabah yaptım negatif çıktı. Burdaki arkadaşlar da batına kadar her gün yap dediler. Batım 24 çünkü. Bugün akşam veya yarın sabah tekrar yapıcam. Senin durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?