- 1 Mart 2018
- 256
- 138
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında herşeyin hayırlısı oldun cnmSabah ilk idrarla ovu testi yaptim hanı biraz daha koyu çıkarsa diye gebelik testi yapacaktım ikinci çizgi hiç belirmedi![]()
Birinde yumurtlama aşamasındasındır birinde de tam yumurtluyosundur.. gebeliği öğrenmenin zamanınadet tarihine 1-2 güb kala cnm.. hakkında herşeyin hayırlısı olsunKızlar en merak ettiğim şey buydu bende iki gün arayla 14 koyu cıktı ondan sonra 16 da yaptım koyu cıktı hala iki kere mi yumurtladım
Teşekkür ederim cnm inşallaj güzel haberler alırızBirinde yumurtlama aşamasındasındır birinde de tam yumurtluyosundur.. gebeliği öğrenmenin zamanınadet tarihine 1-2 güb kala cnm.. hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun cnm umutlandırmak istemem ama böyle bir kaç örnekte hamile çıkmıştı yinede gebelik testi yap kesin burayada yaz merak ettim..Eki Görüntüle 2163846 arkadaşlar bat a4 gün var, ovülasyon testimin fotosunu yüklüyorum. elimde hcg oladığı için lh yaptım. durum nedir sizce, ikinci çizgi anlamlı olabilirmi?
Bende çok umutlu değilim ama yinede insan ‘acaba ‘ diyor. Sonucu yazarımHakkında hayırlısı olsun cnm umutlandırmak istemem ama böyle bir kaç örnekte hamile çıkmıştı yinede gebelik testi yap kesin burayada yaz merak ettim..
Bende çok umutlu değilim ama yinede insan ‘acaba ‘ diyor. Sonucu yazarım
bata 7 kala ovum koyuydu ve hep koyu kaldı hamileydim
Canim sen naptin test falan yaptinmi varmi bu ay guzel bi surpriz :)
Bugün han testi yaptırdım. Maalesef hcg0.0 , NEGATİFBenimde gecen ay adete 3 gun kala basladim ovu testi yapmaya aniden koyulasabilir habern olsun test sonuclarimi yukluyorm yardimci olmasi icin gerci kimyasal olduyukaridan asagiya dogru 3 gun kala 2 gun kala ve 1 gun kala :)
Bugün han testi yaptırdım. Maalesef hcg0.0 , NEGATİF
kuzum ben iğne oldum ya testlerimde hep çizgi var :))
koyulaşmasını bekliyorum :)
Bir yıl olacak neredeyse, 4 ay önce düşük yaptım. Düşükten sonra gebelik kolay olur derler ama olmuyor işte... hayırlısı artık , kısmetHadi ya hayirlisi olsun rabbimden ne zamandir istiyodun
Aa dogru unutmusum onuu ne zaman gecicek igne etkisi kac gun kaldi canim ya insallah tutmustur
Bir yıl olacak neredeyse, 4 ay önce düşük yaptım. Düşükten sonra gebelik kolay olur derler ama olmuyor işte... hayırlısı artık , kısmet
Düşük çok zor biley, geçmiş olsun.. Gittim, bu ay rahim filmi önerdi. Bir sıkıntı varmı diye bakacak.Bende gecen ay dusuk yaptim cok zor gercekten olmamasi icin sebep varmi peki doktora gttnmi