- 15 Aralık 2017
- 367
- 305
- 103
inşallah canım sağolasın
valla 7. günd böyle bakalım
Yaa az kalmis kaybolmasina insallah cizgin koyulasirr kuzum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım sağolasın
valla 7. günd böyle bakalım
Yaa az kalmis kaybolmasina insallah cizgin koyulasirr kuzum ya
Düşük çok zor biley, geçmiş olsun.. Gittim, bu ay rahim filmi önerdi. Bir sıkıntı varmı diye bakacak.
inşallah canım ya zaten iki gün sonra hala koyu değilse hamile değilimdir
Icimden bi hic koyulasicagini soyluyo :)
canım ben de zaten diyorum ki bu çziginin hiç kaybolmaması lazım :)
içindeki hissi seveyim :)) hadi inşallah :)))
Çok sağol. Evet bende öyle duymuştum. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah.Rahim filminden sonra daha kolay hamile olunuyo diye biliyorm senin icin hayirlisi olsun insallah
Yazdığımı görünce dayanamadım canım 8 gün kala yaptınmı peki ovu testi oda koyumuydu ?bata 7 kala ovum koyuydu ve hep koyu kaldı hamileydim
Yazdığımı görünce dayanamadım canım 8 gün kala yaptınmı peki ovu testi oda koyumuydu ?
Tmm canım çok sağol bekliyim bakıyım bi kaç gün dahacanım 28 agustos bat idi
20 agustosta koyu çıktı ovulasyon testim
sonrasında da hep koyu devam etti
20 agstosta gebelik testimde çok silik bir çizgi vardı
Gözünüzaydın.. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..canım 28 agustos bat idi
20 agustosta koyu çıktı ovulasyon testim
sonrasında da hep koyu devam etti
20 agstosta gebelik testimde çok silik bir çizgi vardı
Gö
Gözünüzaydın.. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..
Hamilelik teatinide gösterirmisin cnm.. genelde oeu test yapanlar net 2. Çizgi de çıkıyormuş.. inş rabbim sanada nasip ederKizlar bat a 8 gun var ve ovulyasyon testim boyle. Hamilelik testi de yaptim cok silik 2 ci cizgi var
Hamilelik teatinide gösterirmisin cnm.. genelde oeu test yapanlar net 2. Çizgi de çıkıyormuş.. inş rabbim sanada nasip eder
War gibide yok gibide sen bence kan testi yaptırFotoda gozukmuyor canim, aksam yine yaptim 10 cu dak da 2 ci silik cizgi cikti. Ovu testinde hemen 2 ci cizgi. Benim ovu testim adetin 11 ci gununde pik olmustu ve o gun de yumurtam catlamisti.
Erken gebelik testinde çok iyi sonuc alırsın bide onunla yap istersenFotoda gozukmuyor canim, aksam yine yaptim 10 cu dak da 2 ci silik cizgi cikti. Ovu testinde hemen 2 ci cizgi. Benim ovu testim adetin 11 ci gununde pik olmustu ve o gun de yumurtam catlamisti.
Canim testler 2 cizgi gosteriyor artik, bu gun kan vericem insallah.Erken gebelik testinde çok iyi sonuc alırsın bide onunla yap istersen
War gibide yok gibide sen bence kan testi yaptır