Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik..!?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok sevindim ya maşallah buyutmussun bile benimde inşallah senin gibi olur ya gelmez adetim ins ama.ovu testi silik çıkıyor iste net çıkmıyor belki yarın daha koyu çıkar. Peki ayda iki kere yumurtlama gibi bisi olabilir mi mesela yada şuan adetime.az kaldığı için ovu testinde öyle cikiyor olabilir mi yani gebelik dışında başka bi açıklaması.olabilir mi

Hatice güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim ya sende bende isteyen herkesin de bebisi olsun insalllllaaaaah aminnn

Valla ayda iki kere yumurtlama duymadim hic ne desem bos onun icin,, en iyisi gününü bekle ve test yap :)

Az önce okurken gördüm onu iki kere yumurtlamış olabilirsin yazmış birisi birisine:) doğru söylüyorsun öyle yapım bilgilerini paylastigin için çok teşekkür ederim allah guleryuzunuzu hiç eksik etmesin amin :)

Hmm ozaman iki kere yumurtlama oluyormus:) bak ne dicem, dr yeşim yerçok var istanbul kadıköy de kadin dogum doktoru, netten takip ediyorum kendisini, sitesi var soru soruyorsun cevaplıyor istersen sorularini sor yardimci olurr :) amin canım seninde gulen yüzün eksik olmasın

Yok ya bekleyip göreyim. Tekrar yaptim.simdi test ondada yok çizgi çok çok derinlerde var gibi gözüküyor olsa zaten her saat başı artması lazım koyulugun siliklesiyor

Evet yazayim.bi köşeye de merak ettiğim olursa yazarım teşekkür ederim önce arkadaşıma testi denetcem sonrada adet gününü beklicem.baska yapacak bisi kalmadi :)))

Arkadaşım dört buçuk aylık hamile denedi testi kopkoyu iki çizgi cıktı ikinci çizgi ilk önce cıktı hatta ilk çizgiden daha koyu cıktı bariz ben burdayım.dedi bebek :)

Demekki benim gibi ovulasyon testinden hamile olduğunu öğrenen var :) yani test doğru gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…