- Konu Sahibi Demetcikkk
Teşekkür ederim canım benim 218 çıktı devlette yaptım bu arada eşim sağlıkçıyaa dedim sana kaç değerin cok sevindim canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim 218 çıktı devlette yaptım bu arada eşim sağlıkçıyaa dedim sana kaç değerin cok sevindim canım:)
Çok teşekkür ederim canım benim darısı sana inşallahAy hadi inşallah Allahım şükürler olsun demeyi nasip etsin
ay çok sevindim canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınTeşekkür ederim canım benim 218 çıktı devlette yaptım bu arada eşim sağlıkçı
Aminnn inşallah Üff ne çıkmaz sonuçmuş çatladık burda aÇok teşekkür ederim canım benim darısı sana inşallah
Öyle valla kız çıkmak bilmediAminnn inşallah Üff ne çıkmaz sonuçmuş çatladık burda a
Amin canım benim çok teşekkür ederimay çok sevindim canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hala mı çıkmadı yaÖyle valla kız çıkmak bilmedi
Kız çıktı hamileyim diye mesaj yazdım görmedin mesajı herhaldeHala mı çıkmadı ya
Ayyy gelmedi mesaj falan ayyy çokkk sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah şükürler olsun. Kuzu ya banada dua et nolursunKız çıktı hamileyim diye mesaj yazdım görmedin mesajı herhalde
Allah razı olsun canım benim darısı başına inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsinAyyy gelmedi mesaj falan ayyy çokkk sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah şükürler olsun. Kuzu ya banada dua et nolursun
Aminnn kuzum. Şimdi benimde beyaz akıntı vardı ama minicik damla yapış yapıştı. Valla kafam çok karışık yarın artık erken gebelik testi yapcam ya sabah vala hem korkuyorum bekleyim diyorum dayanamıyorum da napcam bilmiyorumAllah razı olsun canım benim darısı başına inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin
Bence bekle canım geç döllenme falan olduğunda testte çıkmıyorAminnn kuzum. Şimdi benimde beyaz akıntı vardı ama minicik damla yapış yapıştı. Valla kafam çok karışık yarın artık erken gebelik testi yapcam ya sabah vala hem korkuyorum bekleyim diyorum dayanamıyorum da napcam bilmiyorum
Valla dayanamadım yaptım ama yok galiba bide sen bakarmısınBence bekle canım geç döllenme falan olduğunda testte çıkmıyor
Yok sanki canım ya dedim sana biraz bekle ama daha adetine var kuzumValla dayanamadım yaptım ama yok galiba bide sen bakarmısın
DayanamadımYok sanki canım ya dedim sana biraz bekle ama daha adetine var kuzum
Eki Görüntüle 3181536 kızlar lütfen bana yardımcı olun . Adete 3 gün kala akşam gebelik testi yaptim çok silik bir çizgi çıkmıştı. Şimdi normalde yarın adet olmam gerekiyor elimde ovulasyon testi olduğu için yapayım dedim bu şekilde çıktı. Üstelik sıvı alımına da dikkat etmedim 3 4 su bardağı çay içtim yani . Aklıma geldi birden yaptim . Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı. Yarın hemen gebelik testi alıp yapacağım. İçim içimi yiyor
Canım ben de senin gibi adetim yaklaşınca ovulasyon da tekrar koyu çizgi görmeye başladım ancak adetim 3 gün geçti gebeyim ve senin için test yaptım ve gördüm ki geçtikten sonra t çizgisi daha koyu oluyor yumurtlamiyorsan muhtemelen gebesin
Hangi test buEki Görüntüle 3181597 inşallah canım yarın sabah hem erken gebelik hem kaset test yapicam . İnşallah hamileyimdir
Kizlar onca marka kullandım en iyisi laboquick neden derseniz negatif olduğumda negatifti pozitifte HCG takibiyle gerçekten orantiliydiHangi test bu
Canım ne yaptın kan falan verdin miDayanamadım