• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik ogrenme

bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim imkansızdı hamile kalmam ama adet olmayıp kanama gelince az,evde vardı bende yaptım direk ikiside koyuydu ertei ğünde kan vermiştim

bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim imkansızdı hamile kalmam ama adet olmayıp kanama gelince az,evde vardı bende yaptım direk ikiside koyuydu ertei ğünde kan vermiştim
Yaaa inşallah vardır benim de 😍benim de 3 gündür koyu çıkıyor ama test yapmadım daha

Eklentiler

• 20230131_123847.jpg
    20230131_123847.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 183
Yumurtayı 16 ocakta gördüm canım işte beklemek istiyorum günü geçsin diye ama bi yandan test yapmak istiyorum çıkmaz diye korkuyorum :)
aa 16 sında gorduysen sımdıye adet olman gerekmıyor muydu. senın faz kac gun ki? genelde 14 benım 15 misal. bence yap sen bı test:)

aa 16 sında gorduysen sımdıye adet olman gerekmıyor muydu. senın faz kac gun ki? genelde 14 benım 15 misal. bence yap sen bı test:)
Ben 30-31 günde bir oluyorum canım hiçbir zaman sarkmaz günü gününe olurum doktor da herhangi bi problemin yok kendiliğinden olur zaten dedi. Ayy bi test yapsam mı 😁

Ben 30-31 günde bir oluyorum canım hiçbir zaman sarkmaz günü gününe olurum doktor da herhangi bi problemin yok kendiliğinden olur zaten dedi. Ayy bi test yapsam mı 😁
:) yumurtlamanın ustunden 15 gun gecmıs oluyor :P ahah varsa cıkar heralde :D

Yok adetim cuma günü az önce yine ovülasyon testi yaptım böyle çıktı. İdrarı damlattıktan bir iki dk sonra
valla var gibi canım ya bende de koyu çıkmıstı adetim gecince ama bende geç döllenme oldu,sanmıyorum tekrar yumurtladıgını burda böyle cıktıysa kaset testede çıkar canım

Back