- Konu Sahibi Demetcikkk
Yaptım kuzu boş çıktı ovilasyon testiTestte çıkar mı ki bilmiyorum çekiniyorum açıkçası. Belim ve karnım ağrıyor sadece. Sen test yaptın mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım kuzu boş çıktı ovilasyon testiTestte çıkar mı ki bilmiyorum çekiniyorum açıkçası. Belim ve karnım ağrıyor sadece. Sen test yaptın mı canım
Hadi ya neye göre pozitif çıkıyor acabaYaptım kuzu boş çıktı ovilasyon testi
Ne biliyim anlamadım ama İnt de baktığımda ovi testi kesinlikle alakasız hamilelikle diyoHadi ya neye göre pozitif çıkıyor acaba
Öyle diyorlar da bakalım bikaç güne sonucu buraya yazarım ben deNe biliyim anlamadım ama İnt de baktığımda ovi testi kesinlikle alakasız hamilelikle diyo
4 gün kaldı benim inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Senin kaç gün kaldı canımÖyle diyorlar da bakalım bikaç güne sonucu buraya yazarım ben de
Yaaa inşallah vardır benim de benim de 3 gündür koyu çıkıyor ama test yapmadım dahabende ovulasyon testiyle öğrenmiştim imkansızdı hamile kalmam ama adet olmayıp kanama gelince az,evde vardı bende yaptım direk ikiside koyuydu ertei ğünde kan vermiştim
2 gün kaldı canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur4 gün kaldı benim inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Senin kaç gün kaldı canım
eger ovulasyon hamılelıkten dolayı boyle pik gorunuyorsa zaten dırek cıkar :)) ama sabredebılırsen bekle :) yumurtlamayı ne zaman gordun tam?2 gün kaldı canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
adetin geçtimi canım at bakım:)Yaaa inşallah vardır benim de benim de 3 gündür koyu çıkıyor ama test yapmadım daha
Of çok heyecanlı ya çatlıycam meraktan2 gün kaldı canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
Yumurtayı 16 ocakta gördüm canım işte beklemek istiyorum günü geçsin diye ama bi yandan test yapmak istiyorum çıkmaz diye korkuyorum :)eger ovulasyon hamılelıkten dolayı boyle pik gorunuyorsa zaten dırek cıkar :)) ama sabredebılırsen bekle :) yumurtlamayı ne zaman gordun tam?
Yok adetim cuma günü az önce yine ovülasyon testi yaptım böyle çıktı. İdrarı damlattıktan bir iki dk sonraadetin geçtimi canım at bakım:)
aa 16 sında gorduysen sımdıye adet olman gerekmıyor muydu. senın faz kac gun ki? genelde 14 benım 15 misal. bence yap sen bı test:)Yumurtayı 16 ocakta gördüm canım işte beklemek istiyorum günü geçsin diye ama bi yandan test yapmak istiyorum çıkmaz diye korkuyorum :)
Hiç deme kız çok heyecanlıOf çok heyecanlı ya çatlıycam meraktan
Ben 30-31 günde bir oluyorum canım hiçbir zaman sarkmaz günü gününe olurum doktor da herhangi bi problemin yok kendiliğinden olur zaten dedi. Ayy bi test yapsam mıaa 16 sında gorduysen sımdıye adet olman gerekmıyor muydu. senın faz kac gun ki? genelde 14 benım 15 misal. bence yap sen bı test:)
:) yumurtlamanın ustunden 15 gun gecmıs oluyor ahah varsa cıkar heraldeBen 30-31 günde bir oluyorum canım hiçbir zaman sarkmaz günü gününe olurum doktor da herhangi bi problemin yok kendiliğinden olur zaten dedi. Ayy bi test yapsam mı
Evet bugün 15.gün canım kaset testte çıkar mı kan versem daha net anlaşılır ama ay inşallah vardır eşime de söyleyemiyorum yoksa boşuna umutlanmasın diye:) yumurtlamanın ustunden 15 gun gecmıs oluyor ahah varsa cıkar heralde
Hadi sen test yap 2 gün kalmışşşş yaa çok merak ediyorum hadiiiHiç deme kız çok heyecanlı
valla var gibi canım ya bende de koyu çıkmıstı adetim gecince ama bende geç döllenme oldu,sanmıyorum tekrar yumurtladıgını burda böyle cıktıysa kaset testede çıkar canımYok adetim cuma günü az önce yine ovülasyon testi yaptım böyle çıktı. İdrarı damlattıktan bir iki dk sonra