- Konu Sahibi Demetcikkk
Yok kuzu kan vermedim. Reglim geçince veririm dedim. Bugün gene tekrarladım testi yine böyle çıktı. Ya çok silik yada yok anlamadımCanım ne yaptın kan falan verdin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzu kan vermedim. Reglim geçince veririm dedim. Bugün gene tekrarladım testi yine böyle çıktı. Ya çok silik yada yok anlamadımCanım ne yaptın kan falan verdin mi
Bi çizgi var ama net değil bu testin normal çizgisi de olabilir bilmiyorum kiYok kuzu kan vermedim. Reglim geçince veririm dedim. Bugün gene tekrarladım testi yine böyle çıktı. Ya çok silik yada yok anlamadım
İşte bende anlamadım artık regli gününü bekliycemBi çizgi var ama net değil bu testin normal çizgisi de olabilir bilmiyorum ki
Merhabalar ortadan dahil oluyorum ama iki testinizde de görünüyor sanki ya görüyorum yani inşallah güzel haberlerle gelirsiniz benim de 4 günüm kaldı bekliyorumYok kuzu kan vermedim. Reglim geçince veririm dedim. Bugün gene tekrarladım testi yine böyle çıktı. Ya çok silik yada yok anlamadım
Selam kuzucum dahil ol tabi benim şuan çok ihtiyacım var buna yaa 2 günüm kaldı o kadar silik ki sevinemedim inan sen test yapmadın mı hiçMerhabalar ortadan dahil oluyorum ama iki testinizde de görünüyor sanki ya görüyorum yani inşallah güzel haberlerle gelirsiniz benim de 4 günüm kaldı bekliyorum
İnşAllah sende çok güzell haberler alırsın inşallahDün yaptım tertemizdi asla gölge yoktu bugün Ovulasyon a bakayım dedim o silik çıktı normale yordum ama seninkinde kendimi çok da zorlamadan silik çizgiyi görebiliyorum o yüzden dahil olup fikrimi belirteyim istedim güzel haberler gelecek inanıyorum
Hayırlı olsun öncelikle.. benim bugün adet günüm ve ovulasyon testi böyle çıktı.. emin de olamadım amaKızlar örnek olsun size ovulasyon testi bu ve gebeliği bu şekilde öğrenmiştim adete 2 gün kala
Benimde adet günüm ovilasyon testi bu şekilde çıktı erken gebelik testide bu şekilde çıktı seninde bu şekilde miydi cevaplarsan çok sevinirimBenim günüme daha var ama t çizgisi çok koyu bordo rengi. En iyisi bugün kan testi yapayım ben
Gebelik testi yaptın mıHayırlı olsun öncelikle.. benim bugün adet günüm ve ovulasyon testi böyle çıktı.. emin de olamadım ama
Ovulasyonda koyu çizgi çıkmazsa kesin hamile değiliz mi demek KızlarAa şimdi gördüm olabilir evet o yüzden beklemek en güzeli olmazsa da hayırlısı değilmiş önümüzde ki maçlara bakıcaz rabbim vereceği günü saati Bile belirlemiş bizde o zamanın gelmesini beklıyoruz
T C den koyu çıkarsa genelik var demekmişOvulasyonda koyu çizgi çıkmazsa kesin hamile değiliz mi demek Kızlar
Yoksa yok yani kesinT C den koyu çıkarsa genelik var demekmiş
Kesinliğine bir şey diyemem, yoksa yoktur maalesefYoksa yok yani kesin