- 23 Temmuz 2022
- 73
- 51
- 18
- 31
- Konu Sahibi Demetcikkk
hanımlar günaydın. Sabah 6da çok kötü tuvaletim geldi mecbur yaptım ama test yoktu evde . Şimdi eşim almaya gitti şu anki idrarla olur mu hiç su icmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın kuzumEki Görüntüle 3181677 kızlar çok az idrarım geldi yine de dayanamadım yaptım. Erken gebelik testi böyle çıktı. Gözle bakınca daha belirgin ama fotoda da belli oluyor sanki ne diyorsunuz. Catlamanin üstünden 12 gün geçti bu arada.
Sence hamile miyim canım. Valla az önce kendimi tutamadım ağladım içimi boşalttım rahatladim . Bugün kan vermeye gidicem inşallah vardır. Allah razı olsun güzel dileklerin içinGözün aydın kuzum
Hadi kan tahlili zamanı.
Sağlıcakla kucağına al inşallah
İdrar testine göre bal gibide hamilesin canımSence hamile miyim canım. Valla az önce kendimi tutamadım ağladım içimi boşalttım rahatladim . Bugün kan vermeye gidicem inşallah vardır. Allah razı olsun güzel dileklerin için
Sağol kuzum benim birazdan gideceğim haber veririm burdanİdrar testine göre bal gibide hamilesin canım
Diğer kaset testtede hafiften vardı zaten demiştim
Bugün git kanda beta hcg ye baktır, 2 gün sonra birdaha baktıracan düzenli artış var mı diye.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir birtanem
Ağla ağla rahatlarsın bende ağlamıştım
Haberini bekliyorumSağol kuzum benim birazdan gideceğim haber veririm burdan
Canım şimdi sonuç geldi 34.71 çıktı. Internetten baktigima göre 1 haftalıkmis galiba. Değer çok mu düşük. Bugün bat günüm. Erken mi yaptırdım sence değer küçük mü çokHaberini bekliyorum
Gözün aydın canım. Hiç düşük değil rahat ol, tadını çıkart, 2 gün sonra tekrar yaptığında düzenli bir şekilde artmış olacağını göreceksin.Canım şimdi sonuç geldi 34.71 çıktı. Internetten baktigima göre 1 haftalıkmis galiba. Değer çok mu düşük. Bugün bat günüm. Erken mi yaptırdım sence değer küçük mü çok
Bu arada adet tarihin bugünse bebeğin 4 haftalık annesiCanım şimdi sonuç geldi 34.71 çıktı. Internetten baktigima göre 1 haftalıkmis galiba. Değer çok mu düşük. Bugün bat günüm. Erken mi yaptırdım sence değer küçük mü çok
Yaaaa gerçekten miiii . Değerimi İnternete yazınca 1 haftalik için değer oldugu yaziyodu . Ay çok heyecanliyim ama burdan da bakınca çoğu kişinin değeri baya yüksek benimki çok düşük geldi bana . İnşallah bisey olmazBu arada adet tarihin bugünse bebeğin 4 haftalık annesi
Ay gözünüzaydın ne mutlu.. Darısı başımızaCanım şimdi sonuç geldi 34.71 çıktı. Internetten baktigima göre 1 haftalıkmis galiba. Değer çok mu düşük. Bugün bat günüm. Erken mi yaptırdım sence değer küçük mü çok
D DemetcikkkGözün aydın canım. Hiç düşük değil rahat ol, tadını çıkart, 2 gün sonra tekrar yaptığında düzenli bir şekilde artmış olacağını göreceksin.
Ama o 2 gün çok zor geçiyor bilmiş ol
Ay gözünüzaydın ne mutlu.. Darısı başımıza
Ya ovilasyon testi bana çok mantıklı gelmiyor inan. Hemen bi test alıp yaparmısın kuzu benimde 4 gün kaldı çatlıycam meraktan. Senin belirtilerin var mıydı?Merhaba kızlar adetime 3 gün var son 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum sürekli böyle çıkıyor. Ben de burada açılan postlarla ovülasyon testiyle gebelik öğrenebilir miyim diye yaptım 3 defadır böyle çıkıyor. Gebelik testi de yapmak istemiyorum çıkmazsa diye
Testte çıkar mı ki bilmiyorum çekiniyorum açıkçası. Belim ve karnım ağrıyor sadece. Sen test yaptın mı canımYa ovilasyon testi bana çok mantıklı gelmiyor inan. Hemen bi test alıp yaparmısın kuzu benimde 4 gün kaldı çatlıycam meraktan. Senin belirtilerin var mıydı?