• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik ogrenme

hanımlar günaydın. Sabah 6da çok kötü tuvaletim geldi mecbur yaptım ama test yoktu evde . Şimdi eşim almaya gitti şu anki idrarla olur mu 🙄 hiç su icmedim

20221224_105532.jpg
kızlar çok az idrarım geldi yine de dayanamadım yaptım. Erken gebelik testi böyle çıktı. Gözle bakınca daha belirgin ama fotoda da belli oluyor sanki ne diyorsunuz. Catlamanin üstünden 12 gün geçti bu arada.

Eki Görüntüle 3181677 kızlar çok az idrarım geldi yine de dayanamadım yaptım. Erken gebelik testi böyle çıktı. Gözle bakınca daha belirgin ama fotoda da belli oluyor sanki ne diyorsunuz. Catlamanin üstünden 12 gün geçti bu arada.
Gözün aydın kuzum 😍😍🧿🧿
Hadi kan tahlili zamanı.
Sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏🌸🥰

Sence hamile miyim canım. Valla az önce kendimi tutamadım ağladım içimi boşalttım rahatladim . Bugün kan vermeye gidicem inşallah vardır. Allah razı olsun güzel dileklerin için 💗
İdrar testine göre bal gibide hamilesin canım😍
Diğer kaset testtede hafiften vardı zaten demiştim🥰
Bugün git kanda beta hcg ye baktır, 2 gün sonra birdaha baktıracan düzenli artış var mı diye.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir birtanem🙏🙏
Ağla ağla rahatlarsın bende ağlamıştım😅

İdrar testine göre bal gibide hamilesin canım😍
Diğer kaset testtede hafiften vardı zaten demiştim🥰
Bugün git kanda beta hcg ye baktır, 2 gün sonra birdaha baktıracan düzenli artış var mı diye.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir birtanem🙏🙏
Ağla ağla rahatlarsın bende ağlamıştım😅
Sağol kuzum benim birazdan gideceğim haber veririm burdan 🥰

Canım şimdi sonuç geldi 34.71 çıktı. Internetten baktigima göre 1 haftalıkmis galiba. Değer çok mu düşük. Bugün bat günüm. Erken mi yaptırdım sence değer küçük mü çok
Gözün aydın canım. Hiç düşük değil rahat ol, tadını çıkart, 2 gün sonra tekrar yaptığında düzenli bir şekilde artmış olacağını göreceksin.
Ama o 2 gün çok zor geçiyor bilmiş ol🤣

Bu arada adet tarihin bugünse bebeğin 4 haftalık annesi🥰😘
Yaaaa gerçekten miiii . Değerimi İnternete yazınca 1 haftalik için değer oldugu yaziyodu . Ay çok heyecanliyim ama burdan da bakınca çoğu kişinin değeri baya yüksek benimki çok düşük geldi bana . İnşallah bisey olmaz 🥲

IMG_20230112_003136.jpg
kizlar adetimden 2 gün geçti testte böyle çizgi çıktı ilk çıktığında fotoraf cekmeyi unuttum şimdi çektim sizce hamile olabilirmiyim

Merhaba kızlar adetime 3 gün var son 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum sürekli böyle çıkıyor. Ben de burada açılan postlarla ovülasyon testiyle gebelik öğrenebilir miyim diye yaptım 3 defadır böyle çıkıyor. Gebelik testi de yapmak istemiyorum çıkmazsa diye 🥺

Eklentiler

• 20230130_123332.jpg
    20230130_123332.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 450
Merhaba kızlar adetime 3 gün var son 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum sürekli böyle çıkıyor. Ben de burada açılan postlarla ovülasyon testiyle gebelik öğrenebilir miyim diye yaptım 3 defadır böyle çıkıyor. Gebelik testi de yapmak istemiyorum çıkmazsa diye 🥺
Ya ovilasyon testi bana çok mantıklı gelmiyor inan. Hemen bi test alıp yaparmısın kuzu benimde 4 gün kaldı çatlıycam meraktan. Senin belirtilerin var mıydı?

Ya ovilasyon testi bana çok mantıklı gelmiyor inan. Hemen bi test alıp yaparmısın kuzu benimde 4 gün kaldı çatlıycam meraktan. Senin belirtilerin var mıydı?
Testte çıkar mı ki bilmiyorum çekiniyorum açıkçası. Belim ve karnım ağrıyor sadece. Sen test yaptın mı canım

Back