Bu testi kaç gün kala yaptınız acaba?Bende hamileyim ovuluasyon testi yaptim böyle cikti. T cizgisi kopkoyu
Kaç gün kala yapmıştınız acaba?Bende ovulasyon testi ile öğrendim canım gebeliğimi. 5 gün üst üste yaptım testi ve gittikçe koyulaştı 6. Gün yaptığım test yumurtlama döneminden bile koyu çıkmıştı
Adetim geçeli 15 gün olmuştu.Bu testi kaç gün kala yaptınız acaba?
Bat a 5 gün vardı canım. Elimde fazladan ovulasyon testi olduğu için denemek istemiştim. Günden güne koyulaştı.Kaç gün kala yapmıştınız acaba?
İnşallah hamilesindir canım. 1-2 gün sonra gebelik testi yaparsın inşallah pozitif çıkar
HamilemiymişsinizEki Görüntüle 2220995 benimde 25. Günü 3 gündür köyü bugün daha fazla her ihtimale karşı değerlendiriyoruz.ama gebelik olanlarda varmış umitlenssemmiki hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
HCG bugunkinde çşzgş var gibi yanlış mı görüyorum . benimde bugün böyle adetin 16. Günü bugünmerhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.
evet çizgi var canmHCG bugunkinde çşzgş var gibi yanlış mı görüyorum . benimde bugün böyle adetin 16. Günü bugün
Kan tahlili yap .varsa tekrar et hayırlı olsun:)evet çizgi var canm
Size bir şey danışmak istiyorum. Benimde reglime 4-5 gün var ve iki üç gündür ovulasyon testini tekrarlıyorum gittikçe koyulaşmaya başladı. Sizinde de mi bu şekilde koyulaşmaya başlamıştı ve ne zaman gebelik testinde görmüştünüz?Bat a 5 gün vardı canım. Elimde fazladan ovulasyon testi olduğu için denemek istemiştim. Günden güne koyulaştı.
Evet canım ben de 5 gün kala ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk gün çok silikti sonrasında koyulaştıSize bir şey danışmak istiyorum. Benimde reglime 4-5 gün var ve iki üç gündür ovulasyon testini tekrarlıyorum gittikçe koyulaşmaya başladı. Sizinde de mi bu şekilde koyulaşmaya başlamıştı ve ne zaman gebelik testinde görmüştünüz? ☺
Bugün yaptığım test dün yaptığıma göre bi tık daha açıktı bekleyip görcez bakalımEvet canım ben de 5 gün kala ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk gün çok silikti sonrasında koyulaştıGebelik testini de 1-2 gün varken yaptım ovulasyon koyu çıkmasına rağmen gebelik testi aşırı derece de silikti canım zor gözüküyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?