Gebeliğe Hazırlık OVÜLASYON TESTİYLE GEBELİK ÖĞRENENLER?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün akşam anladımkı ovulasyonla gebelik öğreniliyor negatif cıktı kan testınde kızlar dmekki lh adete yakın yükselmesı çok normalmiş

Bende ovulasyon testi ile öğrendim canım gebeliğimi. 5 gün üst üste yaptım testi ve gittikçe koyulaştı 6. Gün yaptığım test yumurtlama döneminden bile koyu çıkmıştı
Kaç gün kala yapmıştınız acaba?

benimde 25. Günü 3 gündür köyü bugün daha fazla her ihtimale karşı değerlendiriyoruz.ama gebelik olanlarda varmış umitlenssemmiki hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

merhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.

Eklentiler

• 123.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 171
  • BE5798C7-BBA6-47B5-AF81-248FF027276A.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 177
HCG bugunkinde çşzgş var gibi yanlış mı görüyorum . benimde bugün böyle adetin 16. Günü bugün

Eklentiler

• IMG_20190321_125058.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 140
Bat a 5 gün vardı canım. Elimde fazladan ovulasyon testi olduğu için denemek istemiştim. Günden güne koyulaştı.
Size bir şey danışmak istiyorum. Benimde reglime 4-5 gün var ve iki üç gündür ovulasyon testini tekrarlıyorum gittikçe koyulaşmaya başladı. Sizinde de mi bu şekilde koyulaşmaya başlamıştı ve ne zaman gebelik testinde görmüştünüz?

Evet canım ben de 5 gün kala ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk gün çok silikti sonrasında koyulaştı Gebelik testini de 1-2 gün varken yaptım ovulasyon koyu çıkmasına rağmen gebelik testi aşırı derece de silikti canım zor gözüküyordu.

Bugün yaptığım test dün yaptığıma göre bi tık daha açıktı bekleyip görcez bakalım Teşekkür ederim ilgin için bebeğini sağlıkla büyütmek nasip olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…