Yemin etmesem yapardimMerhaba, ben öğrenmedim ama burda okudum. Bence kaset test yapın
Ben de öyleyim. gebelik istediğimden beri her ay belirti yaşıyorum. Ama bu konuda yemin ettiyseniz nasıl öğrenceksinizYemin etmesem yapardimgercekten su durumdan nefret ediyorum. En basit seyi bile gebelige yormaktan cok sıkıldım. Birşey yoksa o zaman boyle siradisiliklar yasamak istemiyorum. Sanirim yoruldum
Ben de öyleyim. gebelik istediğimden beri her ay belirti yaşıyorum. Ama bu konuda yemin ettiyseniz nasıl öğrenceksiniz
Sabah ilk idrarla mi bakiyordunuz gun icinde mi? Cunku ilk idrarla t baya baya koyu cikiyor. Ama gun icinde ikisi de ayni koyulukta görünüyor. Bir de adete kac gun kala gordunuz en erken ?Ben sürekli yaptım ve hamileyken ovulasyon testi de koyulasti
Ben ovulasyon testi yaptığım saatte yaptım 7 gün Kala laboquick gebelik testi yaptım cok çok silikti ertesi gün de sılikti 3 gün Kala kan verdim su anda 10 haftalık olduk çok şükürSabah ilk idrarla mi bakiyordunuz gun icinde mi? Cunku ilk idrarla t baya baya koyu cikiyor. Ama gun icinde ikisi de ayni koyulukta görünüyor. Bir de adete kac gun kala gordunuz en erken ?
Cok sevindim cevapladiginiz icin cok teşekkür ederim. Sizi tebrik ederim hayirli ve saglikli bir evladiniz olsunBen ovulasyon testi yaptığım saatte yaptım 7 gün Kala laboquick gebelik testi yaptım cok çok silikti ertesi gün de sılikti 3 gün Kala kan verdim su anda 10 haftalık olduk çok şükür
Amin inşallah kucağımıza alıp sevdiklerimle büyütebilmeyi de nasip etsin hepimizeCok sevindim cevapladiginiz icin cok teşekkür ederim. Sizi tebrik ederim hayirli ve saglikli bir evladiniz olsun
Merhaba adetime 2 gün kaldı lh testim bu şekilde sizce gebelik varmıdırMerhaba, ben öğrenmedim ama burda okudum. Bence kaset test yapın
Gebemisiniz?Merhaba adetime 2 gün kaldı lh testim bu şekilde sizce gebelik varmıdır
Evet ben de adetime 4 gün falan kalmıştı öyle öğrendim sonra gebelik testi yapmıştımMerhaba adetime 2 gün kaldı lh testim bu şekilde sizce gebelik varmıdır
Merhaba benim de adetime 7 gün kaldı benim de lh bu şekilde sizce bende de varmıdırMerhaba adetime 2 gün kaldı lh testim bu şekilde sizce gebelik varmıdır
Canım birazdaha bekle adetine 2 -3 gün kala eğer koyu çıkarsa anlaş hamilesin t çizgisi pik gibi görünmesi lazım yani c den koyuMerhaba benim de adetime 7 gün kaldı benim de lh bu şekilde sizce bende de varmıdır
Benimde 2 günüm var regliye böyle çıktı ama seninki baya koyu maşallah bende yok sanırımMerhaba adetime 2 gün kaldı lh testim bu şekilde sizce gebelik varmıdır
Bir gelişme var mı canım? İnşallah hamilesindir bende ayni durumdayimMerhaba benim de adetime 7 gün kaldı benim de lh bu şekilde sizce bende de varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?