OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Merhaba kızlar.Benim gibi yumurtlama gününü testle belirlemeye çalışanlar yardımlaşalım bence :halay: 19 yazan dünün 20 yazanda bugünün testi. Dünü değerlendirdim bugünü değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 1.172
Dunu degerlendirmissin zatn sperm canli kaliyo cnm yine sen bilirsn ama sperm sagligi icin bi gun ara vermelisin

Dijitalleri kullanın clearblue nun kiler çok güzel çatlakta gülen yüz çıkıyo değilse daire çıkıyo net sonuç gülen yüzü görünce de degerlendiriliyor

Ben ovulasyon testini yumurtlama günü için değil ama gebelik öğrenmek için kullandım. Normal testlerden daha duyarlı olduğu için adetinize 1-2 gün kala veya geçe ovulasyon testinde çıkan çift çiZgi gebelik anlamına geliyor. Ben yeni öğrendim meğer çok bilinen birşeyimi bir sürü konu var açılmış bu konuda burda da

Ben ovulasyon testini yumurtlama günü için değil ama gebelik öğrenmek için kullandım. Normal testlerden daha duyarlı olduğu için adetinize 1-2 gün kala veya geçe ovulasyon testinde çıkan çift çiZgi gebelik anlamına geliyor. Ben yeni öğrendim meğer çok bilinen birşeyimi bir sürü konu var açılmış bu konuda burda da
Çok şaşırdım bilmiyordum :oha:
Allahım kimsenin emeklerini boşa götürmesin inşanlah sizede nasip olur en kısa zamanda
Amin canım sağol cümlemizin inşallah:KK200:

Testin en koyu çıktığı günü değilde bi öncesi ve bi sonrası günü değerlendirdim doğrumu yaptım acaba

Eklentiler

• IMG_1331.webp
    IMG_1331.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 654
Ovulasyon günü geçince çalışmalarada biraz ara verdik:110:ama testi yapmaya devam edicem

Testin en koyu çıktığı günü değilde bi öncesi ve bi sonrası günü değerlendirdim doğrumu yaptım acaba

Labaquick ve babyfirst ovulasyon testleri carsamba cift cizgiydi
Prediktor pazar
Bence bi markaya guvenip o gun yapip birakmamak lazim diye dusunuyorum

Back
X