- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.481
evet evet bi sonu belli olsun doktora muayene olalım da gerisi hallolur :)Aynen canım haftada 1 iyidir iyi ama şu dönem imkansız canım bide ağrım var ki bişey olsa kendimi affedemem o yüzden askıya almak en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet bi sonu belli olsun doktora muayene olalım da gerisi hallolur :)Aynen canım haftada 1 iyidir iyi ama şu dönem imkansız canım bide ağrım var ki bişey olsa kendimi affedemem o yüzden askıya almak en iyisi
Aynen canımm yaaevet evet bi sonu belli olsun doktora muayene olalım da gerisi hallolur :)
çok güzel artmış canım böyle devam etsin verdim ben de 1 saat önce kan 3-4 gibi çıkacak yine bakalım umarım iyi gelir.Günaydın kızlar
M-Mavera2048 canım yaptın mı sabah test
J joynss yaptırdın mı kan testini canım benim 221 çıkmış çarşamba tekrar kan vereceğim artışı görmek için
İnşallah canımm çarşamba belli olacak bakalım artış doktor ile görüştüm artış oranına göre muayene günü ayarlayalım dedi. Bekliyorum güzel haberiniçok güzel artmış canım böyle devam etsin verdim ben de 1 saat önce kan 3-4 gibi çıkacak yine bakalım umarım iyi gelir.
yusuf yusuf bekliyorum vallaİnşallah canımm çarşamba belli olacak bakalım artış doktor ile görüştüm artış oranına göre muayene günü ayarlayalım dedi. Bekliyorum güzel haberini
Seninki daha da yüksektir canımm önde gidiyordu benden için rahat olsunyusuf yusuf bekliyorum valla
bakalım aylinliş ikimizin de iyi olsun matematiksel olarak bugün en az 160 olması lazımSeninki daha da yüksektir canımm önde gidiyordu benden için rahat olsun
Canım benim 40 felan olması gerekiyordu böyle çıktı o yüzden daha da üstü çıkar hattabakalım aylinliş ikimizin de iyi olsun matematiksel olarak bugün en az 160 olması lazım
inşallah canım bakalım hep böyle hızlı hızlı artsın. en geç 5-6 güne kese görülür heralde artık artış böyle devam ederse :)Canım benim 40 felan olması gerekiyordu böyle çıktı o yüzden daha da üstü çıkar hatta
İnşAllah canım ya görelim bian önceinşallah canım bakalım hep böyle hızlı hızlı artsın. en geç 5-6 güne kese görülür heralde artık artış böyle devam ederse :)
Çok güzel çıkmış değerin bugün yapmadım kuzu test yarın yapimm dedim bakalımm))Günaydın kızlar
M-Mavera2048 canım yaptın mı sabah test
J joynss yaptırdın mı kan testini canım benim 221 çıkmış çarşamba tekrar kan vereceğim artışı görmek için
Yarını bekleyelim bakalım canımÇok güzel çıkmış değerin bugün yapmadım kuzu test yarın yapimm dedim bakalımm))
Gelemedim buraya bugün kayınpederim biraz rahatsız, onlarla ilgili işlerle uğrastım kuzu birazznerelerdesin mavera M-Mavera2048
=) seninkide baya yükselmiş kuzu insallahh hep böyle gider, joynss un dediği gibi kısa zamanda keseyi görürsünüz sizYarını bekleyelim bakalım canım
çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir sorun değildir. kolay gelsin çok :/Gelemedim buraya bugün kayınpederim biraz rahatsız, onlarla ilgili işlerle uğrastım kuzu birazz
Test yapmadım bugün, yarın yapim diye artık varsa yarın kesin çıkması lazım çıkmassa bu aydan umudumu kesicem=)
Valla kuzu kayınpederim kanser malesefçok geçmiş olsun inşallah ciddi bir sorun değildir. kolay gelsin çok :/
eğer bize güzel bi sürpriz yapmazsa bence bu ay bi ovulasyon takibi yapsan, checkupdan geçseniz çok iyi olur gibi geliyor. hem kafalar da rahatlar, kafa rahatlığı da güzel
İnşAllah canım çarşamba günü değere göre az çok belli olur sanırım bide senden alsak güzel haberi tamam olacak=) seninkide baya yükselmiş kuzu insallahh hep böyle gider, joynss un dediği gibi kısa zamanda keseyi görürsünüz siz
çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.Valla kuzu kayınpederim kanser malesef
Hatta cocukta bu kadar ısrarcı olmamızın sebeplerinden biride buydu
Hastalık onu çokk düşürmeden bi torun
Tek erkek çocuk benim eşim
Ama bu aralar eğey arttı şikayetleri, sanırım sona yaklaşıyoruz hastalıkta
Dünde eşim bana şöyle bi teklifle geldi
Babam kötü olmaya basladı, kabul edersen tüp bebek mi denesek diyor bana
Bi yandan hiç istemiyorum bi yandan çok üzülüyo, bu kadar üzüntüyle stresle zaten normal yoldan olması zor diyorum bu aralar
Kafam bugün biraz iyi değil anlıcanız