- 2 Aralık 2020
- 585
- 222
- 25
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.081
Çok yardımcı oluyor canım açıklıyor herşeyiduymamıstım bu sayfayı ılk defa gordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yardımcı oluyor canım açıklıyor herşeyiduymamıstım bu sayfayı ılk defa gordum
Bat ne zamandı çağlacımcanım ya benım de oyleydı bu aksam dunden daha koyu ama pik degıl hala
senınkı de oyle gorunuyor dun attıgın da pık degıldı bence T daha sılıktı C den. degerlendırmeye devam
çatlamadan sonra baya silikleşmesi lazım.
Canım benim ya üzülme bende olduğumda çok üzülmüştüm çünkü umut vardı hep içimde işte canım aslında bu düşünceyi ilk olarak kafamizdan atmamız gerekiyor ama o da olmuyor üzülme ama olucak inşallah Rabbim nasip eder inşallahGeldi yaklaşmakta olan yarın olmam gerekiyordu bugün oldu son umudumda uçtu gitti elimden artık test yapmicam akışına bırakcam yoruldum her ay aynı stresi yaşamaktan Bi insan adet oldum diye ağlar mı
Sağlık olsun canım şu an imkansız gibi geliyordur ama öyle değil olacak inşallah Şükür sağlıklısın ki adet oldun, bebek de olacak inşallah en kısa zamandaGeldi yaklaşmakta olan yarın olmam gerekiyordu bugün oldu son umudumda uçtu gitti elimden artık test yapmicam akışına bırakcam yoruldum her ay aynı stresi yaşamaktan Bi insan adet oldum diye ağlar mı
Canım benim ya üzülme lütfen Rabb'im güzel haberler vermenide nasip eder inşallahKargo yolda bin bir heyecanla erken gebelik testini bekliyordum ne bileyim çok tuhaf Bi his desteğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Canım hepimizden razı olsun Hepimiz aynı yoldan yürüyoruz. O testler sana yine lazım olacak ki dursun evde stokKargo yolda bin bir heyecanla erken gebelik testini bekliyordum ne bileyim çok tuhaf Bi his desteğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Merhabalar evet pik olmuş T çizgisi C den koyu. 24-36 saat arasında yumurtanız çatlayacaktır. Seyrini takip edin T silikleştiğinde çatlamış demek. Bugünleri değerlendirebilirsiniz :)Merhaba kızlar gece başlayan kasık ağrılarım vardı yumurtlama günlerimde genellikle akıntıyla birlikte olur geçen aydanda ovülasyon testi kalmıştı yapayım dedim böyle çıktı sizce yumurtlama varmı geçen ay takip yapmıştık instagramdaki birebeningünlüğü diye bir sayfa var ebru abla onunla olmamıştı bu ayda onun yumurtlama masajlarını yaptım inşallah olmuştur onada mesaj attıö ama sanırım çok yoğun merak ettim size danışayım dedim
Teşekkür ederim canım bu arada sizde yeni gebesiniz sanırım hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin bizede dua edinMerhabalar evet pik olmuş T çizgisi C den koyu. 24-36 saat arasında yumurtanız çatlayacaktır. Seyrini takip edin T silikleştiğinde çatlamış demek. Bugünleri değerlendirebilirsiniz :)
Çok teşekkür ederim, inşallah amin Allah isteyen herkese, bu forumdaki arkadaşlarıma da en kısa zamanda nasip etsinTeşekkür ederim canım bu arada sizde yeni gebesiniz sanırım hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin bizede dua edin
Merak etmeyin spermler 2-3 gün canlı kalabiliyor. Normalde de birer gün arayla ilişki öneriyorlar, ovulasyon testi yapmasanız bilmeyecektiniz bile:) yani olabilir inşallah tutarKızlar merhaba. Ovulasyontesti kullanıyorum bu 3.ayim . Bilenlere bisey sormak istiyorum . Bu ay testin pik günü ilişki olmadi. Bir gün öncesi oldu . Bir de pikin ertesi günü oldu yani siliklesince . Hamile kalma olasılığı dustu mu şimdi acaba ya . Öyle denk geldi bu ay
Oldumu pik kizlarrBenım testımde bugun boyle , ama T cızgısının daha koyu ya da C ıle aynı olması gerekıyor yarın ya da obur gun pik oluruz
Canım benimde böyle çıktı dün gece bugün yaptım baya silik oldu bence değerlendir Instagram'da sayfa var ben o ablayla iletişime geçtim o çok yardımcı oldu banaOldumu pik kizlarr
Sanki biraz daha koyulaşsa mı kuzuu=)Oldumu pik kizlarr
Maveracim ozledim yahu sizi adete kac gun kaldi kuzus?Kızlarr nasılsınızz
Bugün benim bi akıntım var anlatamamm size
Su gibi resmen
İçindede hafif minik bikaç damla kan gördüm sanki
Ne olaki bu
Yumurtlama değildir heralde artık dimi
Çatlama falan olabilir mi
Pazartesideen sayınca tahmini cuma cumartesi gibi düşünmüştük ama çok akıntım var
Olmaya cok yakin dunu degerlendirmediyseniz bugunu mutlaka degerlendirin derim. Yarinki seyrine gore yine hareket edersiniz, bakalim siliklesecek mi?Oldumu pik kizlarr