Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eskiden üzerine ceket atsan kadınlar hamile kalırdı şimdilerde bakıyorum sorun yok ama çocuğu olmuyor erkekler isteksiz işte fazla kaptırıyoruz sanki

Canım öyle ama bizde mecbur yapıyoruz aslında çok kafamıza takmaktan oluyor sanki
Evet kesinlikle şahsen kendi adıma konuşayım kendimi o kadsr çok dinliyorum ki şu sitede o kadar çok konu ve yorum okudum ki anlatamam kendime uydurmaya çalışıyorum Bi umut Bi ışık arıyorum resmen negatif görünce tabi büyük hayal kırıklığı yaşıyorum

Evet canım ya bende de var o hep bı umut arıyorum aman nereden neyi çıkarsam diye dusubuyorun regl günü geliyor hüsran yemin ederim psikolojim bozuldu artık

Evet canım ya bende de var o hep bı umut arıyorum aman nereden neyi çıkarsam diye dusubuyorun regl günü geliyor hüsran yemin ederim psikolojim bozuldu artık
Benim eli kulağında yakalıyor gelmekte olan olacağım yani belli ağrısından anlıyorum hepimizin hakkında hayırlısı hayırlarla gelsin inşaallah

Eskiden üzerine ceket atsan kadınlar hamile kalırdı şimdilerde bakıyorum sorun yok ama çocuğu olmuyor erkekler isteksiz işte fazla kaptırıyoruz sanki
Kaptirmayan neredeyse yok ki kizlar. Biraz sabirsiz da davraniyoruz ben de davrandim dogrusu. Insanin korkulari da oluyor. Ya olmazsa gibi bir suru tedirginlikler.

Bence yine de pek cok kisi benzer hissettigi icin normal bu hislerimiz Moralinizi bozmayin, ummadik zamanda gelecek bebisler insallah.

içiniz rahat etsin isterseniz de tetkiklerinizi yaptırın derim. En azından bir şey varsa bilinir hemen çözülür. (Bu aralar kafam gidik kontrol olduysanız ve konuştuysak kusura bakmayın)

Haklısın düşünmemekte fayda var tabi Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasın

Evet canım doğru söylüyorsun ya daaha değil beklemek lazım ya bı sayfa var canım Instagram'da çok yardımcı oluyor çok sorularimi cevapladı belki takip ediyorsun ama soylim mi adini

Evet canım doğru söylüyorsun ya daaha değil beklemek lazım ya bı sayfa var canım Instagram'da çok yardımcı oluyor çok sorularimi cevapladı belki takip ediyorsun ama soylim mi adini

soyle canım hangı sayfa, mesaj olarak da gonderebılırsın ıstersen reklam kabul ederler mı bılmıyorm ama bısey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…