-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.061
Bu fedakarlıkların karşılığını alacağız inşallahCanım üşümesini hiç sorma ya donuyorum
Ay inşallah canım ya Allah'ım isteyen herkese bebiş nasip etsinBu fedakarlıkların karşılığını alacağız inşallah
Var canım ama onlar sürekli iş diyor canım sıkkın diyor yorgunum diyor bizde mecbur gidiyoruzBu işte Bi terslik yok mu yahu eşlerimizin peşine biz gidiyoruz
Gunumuzde her sey degistigi gibi bu da degisiyor malesefBu işte Bi terslik yok mu yahu eşlerimizin peşine biz gidiyoruz
Canım öyle ama bizde mecbur yapıyoruz aslında çok kafamıza takmaktan oluyor sankiEskiden üzerine ceket atsan kadınlar hamile kalırdı şimdilerde bakıyorum sorun yok ama çocuğu olmuyor erkekler isteksiz işte fazla kaptırıyoruz sanki
Evet kesinlikle şahsen kendi adıma konuşayım kendimi o kadsr çok dinliyorum ki şu sitede o kadar çok konu ve yorum okudum ki anlatamam kendime uydurmaya çalışıyorum Bi umut Bi ışık arıyorum resmen negatif görünce tabi büyük hayal kırıklığı yaşıyorumCanım öyle ama bizde mecbur yapıyoruz aslında çok kafamıza takmaktan oluyor sanki
Evet canım ya bende de var o hep bı umut arıyorum aman nereden neyi çıkarsam diye dusubuyorun regl günü geliyor hüsran yemin ederim psikolojim bozuldu artıkEvet kesinlikle şahsen kendi adıma konuşayım kendimi o kadsr çok dinliyorum ki şu sitede o kadar çok konu ve yorum okudum ki anlatamam kendime uydurmaya çalışıyorum Bi umut Bi ışık arıyorum resmen negatif görünce tabi büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
Benim eli kulağında yakalıyor gelmekte olan olacağım yani belli ağrısından anlıyorum hepimizin hakkında hayırlısı hayırlarla gelsin inşaallahEvet canım ya bende de var o hep bı umut arıyorum aman nereden neyi çıkarsam diye dusubuyorun regl günü geliyor hüsran yemin ederim psikolojim bozuldu artık
Eskiden üzerine ceket atsan kadınlar hamile kalırdı şimdilerde bakıyorum sorun yok ama çocuğu olmuyor erkekler isteksiz işte fazla kaptırıyoruz sanki
Kaptirmayan neredeyse yok ki kizlar. Biraz sabirsiz da davraniyoruz ben de davrandim dogrusu. Insanin korkulari da oluyor. Ya olmazsa gibi bir suru tedirginlikler.Evet canım ya bende de var o hep bı umut arıyorum aman nereden neyi çıkarsam diye dusubuyorun regl günü geliyor hüsran yemin ederim psikolojim bozuldu artık
Canım bu arada sizin 2. Bebek mi profil fotoğrafından öyle düşündüm amaEvet canım ya bende de var o hep bı umut arıyorum aman nereden neyi çıkarsam diye dusubuyorun regl günü geliyor hüsran yemin ederim psikolojim bozuldu artık
Haklısın düşünmemekte fayda var tabi Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasınKaptirmayan neredeyse yok ki kizlar. Biraz sabirsiz da davraniyoruz ben de davrandim dogrusu. Insanin korkulari da oluyor. Ya olmazsa gibi bir suru tedirginlikler.
Bence yine de pek cok kisi benzer hissettigi icin normal bu hislerimizMoralinizi bozmayin, ummadik zamanda gelecek bebisler insallah.
içiniz rahat etsin isterseniz de tetkiklerinizi yaptırın derim. En azından bir şey varsa bilinir hemen çözülür. (Bu aralar kafam gidik kontrol olduysanız ve konuştuysak kusura bakmayın)
İnşallah canim benimBenim eli kulağında yakalıyor gelmekte olan olacağım yani belli ağrısından anlıyorum hepimizin hakkında hayırlısı hayırlarla gelsin inşaallah
Hayır canım bebisim yok 1 yıldır evliyimCanım bu arada sizin 2. Bebek mi profil fotoğrafından öyle düşündüm ama
Benim yumurtlama dün olmuş galiba kızlar bugün silik çıktıcaglaaaaaa
Evet canım doğru söylüyorsun ya daaha değil beklemek lazım ya bı sayfa var canım Instagram'da çok yardımcı oluyor çok sorularimi cevapladı belki takip ediyorsun ama soylim mi adinicanım ya benım de oyleydı bu aksam dunden daha koyu ama pik degıl hala
senınkı de oyle gorunuyor dun attıgın da pık degıldı bence T daha sılıktı C den. degerlendırmeye devam
çatlamadan sonra baya silikleşmesi lazım.
Evet canım doğru söylüyorsun ya daaha değil beklemek lazım ya bı sayfa var canım Instagram'da çok yardımcı oluyor çok sorularimi cevapladı belki takip ediyorsun ama soylim mi adini
soyle canım hangı sayfa, mesaj olarak da gonderebılırsın ıstersen reklam kabul ederler mı bılmıyorm ama bısey olmaz herhalde
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com