Ovulasyon testinden anlayanlar bakabilirmi

Yumurtlamam gecmis mi oluyor bu durumda
Bence boşuna testleri harcama ve bir dahaki adet bitiminin 1.gününden itibaren testlerini yapmaya başla... aynı saatte yapın diyorlar fakat bir iki saat fark olsada birşey olmaz... iki çizgininde aynı koyulukta olduğu gün birlikte olursun...

Ya sanki bu dönemler yumurtlama zamanim cunku adet bitiminden sonraki gunler pek belirti yok kac gundur kasiklarim agriyo ve akıntılarım fazlalasti yumurta aki kivaminda ya bu testi yapmadan onceki bir iki gun icinde yumurtlama zamanıydı yumurtlama gerceklestikten sonra akintilar ve kasik agrilari basladi yada bir iki gun icinde yumurtlama gerçekleşecek sanirim.

Evet adet tarihim 21 aralikti baya gecmis uzerinden ama herkes 14 yumurtlayacak diye birsey yok ya benim adetime daha 14 gün kadar var bilmiyorum ya kafam karıştı :/

Emin olmak için hiçbir günü kaçırmadan adet bitiminden itibaren testlere başlaman lazım...

1. Kizlar bakarmisiniz ben en son 21 aralikta adet baslangici ilk test 5 ocak 2 test 6 ocak 3 test bugune ait hala kasiklarimda agri veakintilarim var yumurtlamaya kacirmis olsaydım daha cok siliklesmezmiydi ben deacaba gecmi yumurtlama oluyo

1. Kizlar bakarmisiniz ben en son 21 aralikta adet baslangici ilk test 5 ocak 2 test 6 ocak 3 test bugune ait hala kasiklarimda agri veakintilarim var yumurtlamaya kacirmis olsaydım daha cok siliklesmezmiydi ben deacaba gecmi yumurtlama oluyo
Cnm bu test günde belirli bi saatte yapilir. Ve yapmadan önce bir yada iki saat önce sıvı alımını yavaslatman ya da icmemen lazim. Bu sana doğru bi veri vermez ki.

Cannim ilk testi saat 16 da yaptim en az 3 saat su icicek icmedom ikinci testi ertesi gun 12 de yaptim yine icicek icmedim 3 de testi bugun 14 yatim yine pek icicek icmedim
Cnm bu test günde belirli bi saatte yapilir. Ve yapmadan önce bir yada iki saat önce sıvı alımını yavaslatman ya da icmemen lazim. Bu sana doğru bi veri vermez ki.

2 tane test tek kaldi elimde sik sik yapmıyorum aslinda bu 3 tanesi de her gun bi adet yaptom
Cnm böyle sık yapma, yaptığın için bisey diyemem ama son olanda başlamış lh değeri artmaya.
Varmı elinde test yarın da yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…