Su an kı duruma gre henuz yumurtlamamıssın yada yumurtan catlamıs dun test yapsaydın net bısey syleyebıkırdık ama su an sadece bır hafta byınca ust uste ıkıskı yap brde ınternette n 11 de falan cok ucuza testler var laboguık falan ordan alırsan 30 tanesı 15 tl falan bırdahakı aya oyle yap bu sekılde kacırırsın yumurtayı
Yarin testi tekrar aynu saatte yaparsam daha koyu cikmasi durumunda çatlama olmamis oluyo ama siliklesme daha azalırsa yumurtlamayi kaçırmisim sonucu cikarabiliriz degilmi
Yarın 16 ya kadar bekleme bence bır tane sabahtan yap eger hala sılıkse ertesı sabah bırdaha yaparsın sen yınede ılıskıyı ıhmal etme, eger yarın sabahkı koyu cıkarsa senın yumurtan pazar gunu catlayacak demektır :) uzayan seffaf akıntın var mı ? O da yumurtlama zamanını anlamanda ısaret olabılır
daha tam koyulaşmamış canım ama yakın
Yumurtlama gerçekleşmiş ihtimali varmi acaba
canım 27 sinde adetin birmiş başlama tarihi neydi? ona göre hesaplayalım
21de baslama tarifi cnm
Ilk defa bugun yaptim
işte yeni çatlamıştır önemli olan değerlendirmiş olmak şimdide çalışmaları aksatmayın canımAslinda benim hemen her ay adetin bitiminden sonra 11 12 13 günlerinde kasiklarim cok ağrıyodu gecen ay doktora gittigimde soyledim oda yumurtlama zamanin demisti bende bu ay o agriyu hissesince yaparim dedim cunku elimde 5 adet ovulasyon testi var ondan bugun yaptim ve sonuc resimdeki gibi dun aksama dogru kasiklarimda agri ve akintim var halada agrim devM ediyo
Yok hic korunmasiz ilişki olmadi cunki benim 20 aylik kizim var ve 2. Saglikli hayirli oncelik tabi sonrasinda erkek istiyorum rabbimin takdir-i bu yuzden yumurtlama zamaninda tek iliski ile erkek bebek orani yuksek dendiği icin bekledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?