• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinden anlayanlar bakabilirmi

Yarin tekrat yapacam eger renkte koyulasma olursa demekki yumurtlama yakinlasmis yok eger siliklesme dahada belirsiz olursa kaldi diger aya

Adet bitiminden itibaren iki çizgi çıkana kadar hergün aynı saatte testi yapıcaksın... İki çizgininde test çizgisi gibi koyu olması lazım.. koyu olduğunda yumurtan çatlamış anlamına geliyor ve 36 saat içinde birlikte olman gerekiyor... sen 36 saatin sonunu bekleyip riske atma en kısa zamanda birlikte olmaya bak...

Ben bunlardan kullanmıştım adetim bittikten sonraki 4. - 5. Günlerde iki çizgide koyulaşıyordu...

Evet dunden beri hem akıntılarım fazlalaştı hemde kasik agrim basladi ama şöyle birşey duydum sabah yapmak iyi degilmis diolar ilk idrarla falan ondan ben saat 16 yi bekledim

Tamam ılk ıdrarla yapmayacaksın zaten oku ustunde talımatı var bır saat sıvı alımına dıkkat edıp sabah 10 gıbı yapman gerekıyr

20180106_122444.webp

Kizlar bir bakarmisiniz dun ilk defa yapmıştım bugun saat 16 yi beklemedim 12 de yaptim ama ovu testi cok gec emdi cizgiler o yizden soluk cikti neden boyle oldi bilmiyorim bu bat 21 aralik iki gundur kasiklar agriyo bugin agri hala devam ediyo

Kizlar bir bakarmisiniz dun ilk defa yapmıştım bugun saat 16 yi beklemedim 12 de yaptim ama ovu testi cok gec emdi cizgiler o yizden soluk cikti neden boyle oldi bilmiyorim bu bat 21 aralik iki gundur kasiklar agriyo bugin agri hala devam ediyo

canım biraz daha koyu olması gerek

Brn aslinda yumurtlamayi kacirip kacurmadigimi merak ediyorum

Adet baslangici 21 aralik 5 ocakta ilk ovu testini yaptim bugun ikincisini benim kasik agrilarim her ay bu gunlerde 3 gun boyunca feci agrir ondan dun ağrıdığında yaptim
canım ne zaman yaptın kaçıncı gün?

Adet baslangici 21 aralik 5 ocakta ilk ovu testini yaptim bugun ikincisini benim kasik agrilarim her ay bu gunlerde 3 gun boyunca feci agrir ondan dun ağrıdığında yaptim

canım 15. gün yapmışsın belkide 13-14 te çatladı sen çalışmaları aksatma :) o belirtiler çatlamayla beraber de geliyor

Kizlar konuyu uygun yere actim ama kimse cevap vermiyo

Kizlar ben en son 21 aralikta adete girdim 27 gibi ciktim kasiklarim dun aksamdan beri hafif agrima var normalde her adet bitiminin 11 gununden sonraki 2 gun boyunca feci kasik agrilarim olur bende ovulasyon testi alsim eczanede pahali 5 adet aldigim icin agrili gunlerde basliyim dedim.

Bugun saat 16.00 da yaptim sonuç bu ne anlama geliyo şimdi neden c cizgisi t den daha koyu oldu gecersiz mi simdi Eki Görüntüle 2089555 Eki Görüntüle 2089555 Eki Görüntüle 2089558
Cnm testlerin negatif.
Eczaneden alma çok pahalı, n11 de laboquick marka 30 ovulasyon testi+5 tane gebelik testi 35 tl.

Aslinda benim bir kizim var erkek bebek gonlemden geçtiği icin yumurtlama zamanini beklemek istiyorim ondan hic korunmasiz olmadi
canım 15. gün yapmışsın belkide 13-14 te çatladı sen çalışmaları aksatma :) o belirtiler çatlamayla beraber de geliyor

Aslinda benim bir kizim var erkek bebek gonlemden geçtiği icin yumurtlama zamanini beklemek istiyorim ondan hic korunmasiz olmadi

kuzum biz seninle dün de konuştuk sanırım :)
çalışmaları aksatmamak lazım ya da testleri erken yapmaya başla
inşallah tutmuştur

Evet evet birsuru bildirim olunca kafalar karisiyo :))

Yumurtlamam gecmis mi oluyor bu durumda
Tatlım illa 14. Gün yumurtlayacaksın die bu kural yok.
Genelde 14. Gün yumurtlama olduğu için bu tarih söylenir.
Ne insanlar var regl bittiği gün yumurtlar, yada regl başlayacağı zaman.
Genel geçer bi kural değil 14. gün yumurtlama.
Geçti diyemeyiz yada varda.
Sen 11. gün başla testleri yapmaya.
Senin eczaneden aldığın testi bende almıştım cok pahali:):):) sonra bi arkadaşım n11 ri söyledi.

Ya aslinda bende internetten almak istiyorim ama sansa kapida odeme yok ee cok iyi tanidik agzumi acip kredi kartiyla odeme yapmasini isteyecegim bir arkadasta yok cunki ailem.cevrem hepsi memlekette bakalim aksama dogru bir daha mi yapsam yoksa yarini mi beklesem acaba cunku 5li olandan aldim eczaneden eger kacirmişsam mecbur uzakta bir arkadasimdan utana sıkıla isteyecem görüştüğümüzde odemeyi yaparim artik bu yuzden utanıyorum birinden kredi kartini istemeyu
Tatlım illa 14. Gün yumurtlayacaksın die bu kural yok.
Genelde 14. Gün yumurtlama olduğu için bu tarih söylenir.
Ne insanlar var regl bittiği gün yumurtlar, yada regl başlayacağı zaman.
Genel geçer bi kural değil 14. gün yumurtlama.
Geçti diyemeyiz yada varda.
Sen 11. gün başla testleri yapmaya.
Senin eczaneden aldığın testi bende almıştım cok pahali:):):) sonra bi arkadaşım n11 ri söyledi.

Ya aslinda bende internetten almak istiyorim ama sansa kapida odeme yok ee cok iyi tanidik agzumi acip kredi kartiyla odeme yapmasini isteyecegim bir arkadasta yok cunki ailem.cevrem hepsi memlekette bakalim aksama dogru bir daha mi yapsam yoksa yarini mi beklesem acaba cunku 5li olandan aldim eczaneden eger kacirmişsam mecbur uzakta bir arkadasimdan utana sıkıla isteyecem görüştüğümüzde odemeyi yaparim artik bu yuzden utanıyorum birinden kredi kartini istemeyu
Yok cnm tekrar yapma.
Zaten aynı saatte yapman lazım testi.
Bende bol nol olduğu için ovulasyon testi tekrar yapsanda sonuç değişmez :):):)
İnternetten al eczaneler cok pahali kac sene önce bu 5 teste 25 / yada 30 tl vermiştim.

Back
X