Merhaba bugün adetin 21. Günündeyim lh teste devam ediyorum dün bugün koyulmaya başladı 2. Ye yumurta oluşuyor olabilir mi acaba . Yada en baştaki pik değildiGeçen ay yaptığımda hic göremicem sanmıştım 18.gun kopkoyu çıkmıştı sabret yapmaya devam et
onceki yumurtalama olmayabilir yada hamilelik habercisi olabilir bugunde yap bence at görelimMerhaba bugün adetin 21. Günündeyim lh teste devam ediyorum dün bugün koyulmaya başladı 2. Ye yumurta oluşuyor olabilir mi acaba . Yada en baştaki pik değildi
Canım öncekileri de attım 20 21. Günü de attım bazı günler yok çnkü o günler çok silikti .. sence ne olabilir ?onceki yumurtalama olmayabilir yada hamilelik habercisi olabilir bugunde yap bence at görelim
bukadar silik cikmasi normal yani bu cizgi hep çıkıyor zaten dahada koyilasirsa gebelik testi yap derimCanım öncekileri de attım 20 21. Günü de attım bazı günler yok çnkü o günler çok silikti .. sence ne olabilir ?
Ben de pko luyum 4 ay denedik olmadı doktora gittim adetin 12. Gününden itibaren gün aşırı çağırdı yumurta takibi yapıldı ve inofolic verdi kullanmam için test yaptım çift çizgi gördüm Dr a gidicem p. Tesi günüBenimde aynısı oldu reglimin bitişinin 11.günü bu gün koyudan siliğe doğru gitmeye başladı pko durumum var bir türlü anlayamıyorum artık nasıl olacak yumurtam oluyor mu olmuyor mu şaşırdım artık
Canım koyulaşıyor sanki ya da Bn öyle görmek istiyorumbukadar silik cikmasi normal yani bu cizgi hep çıkıyor zaten dahada koyilasirsa gebelik testi yap derim
Gebelik testi yaptım silik çıktı ama daha adetime 7 gün varbukadar silik cikmasi normal yani bu cizgi hep çıkıyor zaten dahada koyilasirsa gebelik testi yap derim
e benimde 10 gun vardı çıktı çünkü erken yumurtlama gördüm atsana resmini çıktıysa vardirGebelik testi yaptım silik çıktı ama daha adetime 7 gün var
Hayali gibi çok dikkatli bakmak lazıme benimde 10 gun vardı çıktı çünkü erken yumurtlama gördüm atsana resmini çıktıysa vardir
ben gördüm sanki hemen ciktiysa vardir hayorli olsunHayali gibi çok dikkatli bakmak lazım
Yarın sabah tekrar yapıcam bakalımben gördüm sanki hemen ciktiysa vardir hayorli olsun
Canım bugün gene ovulasyon yaptım koyulaşmaya devam ediyor alla alla yeni mi yumurta oluşuyor acababen gördüm sanki hemen ciktiysa vardir hayorli olsun
Adetin 6. günü başladım 21 Temmuz’da yaptığımı çöpe attım unutup 22 Temmuz daki test bekledikçe koyulaşmış bunun bir önemi var mı 16 Temmuz da adet oldum 28 günde bir oluyorum
Tatlım en azından C ile aynı kötülüğü yakalaması lazım diye biliyorumAdetin 6. günü başladım 21 Temmuz’da yaptığımı çöpe attım unutup 22 Temmuz daki test bekledikçe koyulaşmış bunun bir önemi var mı 16 Temmuz da adet oldum 28 günde bir oluyorum
Canım bi tane daha yaptım test hafif pembeleşmişyok diye biliyorum oğlum ilk ayda oldu 2 inciyi deniyoruz bu ay bakalim. bu ayda 11.gun yumurtlama gördüm her ay ayni zaman çıkmıyor
Hadi hayırlısı tatlım, bende gördüm vallaCanım bi tane daha yaptım test hafif pembeleşmiş
Acile gidip kan verdim bakalım kaç çıkıcakHadi hayırlısı tatlım, bende gördüm valla
Çıktı mıAcile gidip kan verdim bakalım kaç çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?