Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde yumurtlamayı yakılayamayanlar yardım ☹️🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay yaptığımda hic göremicem sanmıştım 18.gun kopkoyu çıkmıştı sabret yapmaya devam et
Merhaba bugün adetin 21. Günündeyim lh teste devam ediyorum dün bugün koyulmaya başladı 2. Ye yumurta oluşuyor olabilir mi acaba . Yada en baştaki pik değildi

Merhaba bugün adetin 21. Günündeyim lh teste devam ediyorum dün bugün koyulmaya başladı 2. Ye yumurta oluşuyor olabilir mi acaba . Yada en baştaki pik değildi
onceki yumurtalama olmayabilir yada hamilelik habercisi olabilir bugunde yap bence at görelim

onceki yumurtalama olmayabilir yada hamilelik habercisi olabilir bugunde yap bence at görelim
Canım öncekileri de attım 20 21. Günü de attım bazı günler yok çnkü o günler çok silikti .. sence ne olabilir ?

Eklentiler

• DBCCC3DB-91D9-44D1-B360-9569938002D7.webp
    61 KB · Görüntüleme: 42
  • CA1C66C6-0250-4746-98BF-BA6777ED0BED.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 48
Canım öncekileri de attım 20 21. Günü de attım bazı günler yok çnkü o günler çok silikti .. sence ne olabilir ?
bukadar silik cikmasi normal yani bu cizgi hep çıkıyor zaten dahada koyilasirsa gebelik testi yap derim

Ben de pko luyum 4 ay denedik olmadı doktora gittim adetin 12. Gününden itibaren gün aşırı çağırdı yumurta takibi yapıldı ve inofolic verdi kullanmam için test yaptım çift çizgi gördüm Dr a gidicem p. Tesi günü

bukadar silik cikmasi normal yani bu cizgi hep çıkıyor zaten dahada koyilasirsa gebelik testi yap derim
Canım koyulaşıyor sanki ya da Bn öyle görmek istiyorum

Eklentiler

• C7870DC3-650E-420C-A5D2-787F7F8DEAD5.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 61
ben gördüm sanki hemen ciktiysa vardir hayorli olsun
Canım bugün gene ovulasyon yaptım koyulaşmaya devam ediyor alla alla yeni mi yumurta oluşuyor acaba

Eklentiler

• 517C18CC-E477-421E-B39C-D6B4C74F1082.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar merhaba bende ovulasyon testine ilk kez bu ay başladım ama kafam çok karıştı ilk gün köyü gibi gördüm sonra siliklesti şimdi tekrar koyulasmaya başladı, reglim biter bitmez yapmaya başladım, acaba ilki yumurtlama değil miydi?

Adetin 6. günü başladım 21 Temmuz’da yaptığımı çöpe attım unutup 22 Temmuz daki test bekledikçe koyulaşmış bunun bir önemi var mı 16 Temmuz da adet oldum 28 günde bir oluyorum
Tatlım en azından C ile aynı kötülüğü yakalaması lazım diye biliyorum

yok diye biliyorum oğlum ilk ayda oldu 2 inciyi deniyoruz bu ay bakalim. bu ayda 11.gun yumurtlama gördüm her ay ayni zaman çıkmıyor
Canım bi tane daha yaptım test hafif pembeleşmiş

Eklentiler

• EE7CC76B-D621-4F9D-B173-386043607895.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…