• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde yumurtlamayı yakılayamayanlar yardım ☹️🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 yemek kaşığı yazıyordu tarifte ben büyük bir kase bakın içine 10 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarcın koydum karistirdim adetin ikinci günü başladım sabah akşam ac karnına yedim ve corekotunu iyice çiğnedim sen varsa öğütülmüş olandan al adetin 12 gün yedim
Polikistik overin var mı peki

Her ay yumurtlama olmayabilir yumurtlama olmaz ama adet olursunuz rahim kalinlastigi için adet gerçekleşir. Ben iki ay ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlama oldu pik yakaladım ama yumurtanın boyu istenen boyutta değilmiş yine de pik gösterdi test yumurta takibi yaptırın bir ay daha ovulasyon deneyip

Önceden adetlerim düzenliydi 25 Kilo aldıktan sonra Bn de piko çıktı .adetlerim düEnsizleşti
Ben iki ay dinleneceğim daha sonra femera ve çatlatma iğnesi yaptıracağım nasip bakalim

Sakin ol benim geçen ay 25. Gün yumurtlamam oldu. Test yapmaya devam et

Sakin ol benim geçen ay 25. Gün yumurtlamam oldu. Test yapmaya devam et
İnşallah bnm de olur ☺️☺️ Bi de geçen pazar denizde yandım sırt bölgem de 2 derece yaygın yanık oldu daha bugün yeni yeni düzelmeye başladı kıyafet giyemiyorum fln . Çocuk da 2. Planda kaldı tabi ☺️ Ama yumurtlamanın olmaması beni çok üzüyor .

• Beğen
Reactions: JES
Her ay yumurtlama olmayabilir yumurtlama olmaz ama adet olursunuz rahim kalinlastigi için adet gerçekleşir. Ben iki ay ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlama oldu pik yakaladım ama yumurtanın boyu istenen boyutta değilmiş yine de pik gösterdi test yumurta takibi yaptırın bir ay daha ovulasyon deneyip
Anladım yumurtlama akıntımı adetin 9. Günü yakalamıştım sende de oldu mu Ama testte C den daha koyu değildi ..

Eklentiler

• 93DF668C-9B67-4CEC-BF30-C317BDEAB882.webp
    93DF668C-9B67-4CEC-BF30-C317BDEAB882.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
Benimde aynısı oldu reglimin bitişinin 11.günü bu gün koyudan siliğe doğru gitmeye başladı pko durumum var bir türlü anlayamıyorum artık nasıl olacak yumurtam oluyor mu olmuyor mu şaşırdım artık
Duyduguma gore siliklesince yumurta catliyormus

Anladım yumurtlama akıntımı adetin 9. Günü yakalamıştım sende de oldu mu Ama testte C den daha koyu değildi ..
Bende bugun yumurtlamayi sanirim yakaladim denemeye devam

Eklentiler

• 20200721_080827.webp
    20200721_080827.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 55
Ben ilk aldıgım testlerden memnun kalmamıştım tam koyu olmamıştı sonrasında instagraöda bi sayfadan aldım onda tam koyuluk yakaladım ve gebe kaldım adetlerim duzenli oldugu halde bazen çok erken catlama oldu bazen de gec bunuda öğrenmiş oldum testler sayesinde

Back