Hı hı çıktı 11.12Çıktı mı
Ayyy tebrik ederim hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başınaHı hı çıktı 11.12
Amin çok teşekkür ederimAyyy tebrik ederim hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına
ayy hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallahHı hı çıktı 11.12
Bana yardımcı olabilecek biri var mı kızlarKızlar merhaba bende ovulasyon testine ilk kez bu ay başladım ama kafam çok karıştı ilk gün köyü gibi gördüm sonra siliklesti şimdi tekrar koyulasmaya başladı, reglim biter bitmez yapmaya başladım, acaba ilki yumurtlama değil miydi?Eki Görüntüle 2667572
10 yemek kaşığı yazıyordu tarifte ben büyük bir kase bakın içine 10 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarcın koydum karistirdim adetin ikinci günü başladım sabah akşam ac karnına yedim ve corekotunu iyice çiğnedim sen varsa öğütülmüş olandan al adetin 12 gün yedim
Insallah canimBende yapıyorum onu bu ay inşAllah vesilemiz olur
Ben ilk aldıgım testlerden memnun kalmamıştım tam koyu olmamıştı sonrasında instagraöda bi sayfadan aldım onda tam koyuluk yakaladım ve gebe kaldım adetlerim duzenli oldugu halde bazen çok erken catlama oldu bazen de gec bunuda öğrenmiş oldum testler sayesinde
Hamile kaldnz mı10 yemek kaşığı yazıyordu tarifte ben büyük bir kase bakın içine 10 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarcın koydum karistirdim adetin ikinci günü başladım sabah akşam ac karnına yedim ve corekotunu iyice çiğnedim sen varsa öğütülmüş olandan al adetin 12 gün yedim
Bende de adetim 18.günü yaptım ama durunca silikleşiyo dgerlerine göre koyu pkoyum bendeBanada bu ay aynısı oldu. Tam koyulaşırken tekrar silikleşti. Geçen ay çok güzel yumurtlama görmüştüm ama bu ay anlamadım hep aynı seviyede. Anlayan biri bakabilirmi
Bata 6 gün var gorecez kaldık mi kalmadık mı ama umudum yok hicbir belittim yok herşey olağan devam ediyorHamile kaldnz mı
Benim hiç koyulaşmadı ama hep böyleBende de adetim 18.günü yaptım ama durunca silikleşiyo dgerlerine göre koyu pkoyum bende
Anladım hayrlsı olur inşBata 6 gün var gorecez kaldık mi kalmadık mı ama umudum yok hicbir belittim yok herşey olağan devam ediyor
Birgebeningunlugu sayfa instagramda incele sayfayı çok gebe kalan varTesti banada söylermısn rica etsem bende almak istiyorum
Baktım da pek ilgimi cekmedi tekrar bakayımBirgebeningunlugu sayfa instagramda incele sayfayı çok gebe kalan var
Kızlar yumurtlamaya yaklaşmış mıyım demek oluyor bu dün yaptığım daha silikti bugün böyle beklenen yumurtlama günüm 29 Temmuz
Benim de böyle çıkıyor, genelde koyu ve durdukça silikleşiyor ama ilk anda çok koyuBende de adetim 18.günü yaptım ama durunca silikleşiyo dgerlerine göre koyu pkoyum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?