- 20 Temmuz 2013
- 20
- 29
- 38
Malesef kızlar dün adet oldum bu ayda olmadi
Canım hiç üzülme stres yapma en yakın zamanda kavuşursun inşallah bebeğine
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Insallah allah biz isteyenlerede verir bebegink saglikla kucagina al canim bizlerden dualarinizi eksik etmeyin 6 aydir hep husran rabbim en dogruyu biliyor insallah daha fazla bekletmez gelir mucizelerimiz
İnşallah canım dualarımda tüm bebek isteyenler
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına canım şunu sorucam bu ovulasyon testlerini nasıl kullandın hergün aynı saatte 1 tanemi sabah akşammı onu bi detaylı yazarsan çok seviniririm bi kere bende denedimde yarım yamalak oldu sanırım zaten çift çizgi yakalayamamıştım
Ben 2-3 gibi su içme seviyemi az tutarak yaptım sadece yumurtlama günlerimde ama ilk kez bu ay yakalım çift çizgi canım
Kasik ağrısından tut akıntıya kadar ve akıntının çeşidine kadar benimle aynı belirtiler amabim doktorum düzgün birsey demedi canımı sıktı başından savdı resmen
Test yapmadın mı canım?
Akıntı ne zaman başlıyor kızlar? Benim adetime 8 gün var ve bugün yoğun akıntım geldi beyaz kıvamsı
Yumurtlamadan sonra sanki daha yoğun
![KK52 :KK52: :KK52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)