Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testinde tecrübeli olanlar lütfen yardim vülasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım regl olmazsam tabi yatınca bile göğüslerimin sızladığını hissedyrum sivilcemde cıktı nur topu gibi maşallah bide eşim yanıyorsun sen dio vücudum sıcakmış elde olan belirtilerim bunlar

Degerlendirme açısından en iyi gunlerin 1 ve 2 Aralıkmış 3 de olur 24 saat canlı kalıyor (1- 2 Aralık arasında yumurtlamışsın )ama bence iyi değerlenirmişsin.

bak gööör regl olmıycaksın, sadece sabret. zaten sabah idrarıyla test yapıyoruz ya sabahki o meraklı kafayı atlattın mı tamamdır gün bitti :) sabret perşembe ya da cumaya kadar. sen sabret ki ben de sabredeyim, ben de yine adet olmazsam tabi ki

İnşallah bebişlerimiz bizimledir canımm duamdasınn desteğim için çok sağolll

merhaba öncelikle hamile değilim totem yaptım inşallah hamile kalırız ben de ovülasyon testi ile takip etmiştim bu ay ama bende sadece pik olduğu günlerde ilişki oldu sabırsızlıktan her gün test yapıyorum henüz çift çizgiyi göremedim ama şu an sayfadaki yorumları okuyunca erken olduğunu düşünmeye başladım . bi de hangi programı kullanıyorsunuz telefonda merak ettim

Ne zaman pik oldu peki?

Silikleştiğinde ilişki olmadımı yani sizn femometer kullanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…