- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 44
- Konu Sahibi MaviBoncuk01
olmadı çünkü eşimin sınavı vardı il dışına çıktıSilikleştiğinde ilişki olmadımı yani sizn femometer kullanıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmadı çünkü eşimin sınavı vardı il dışına çıktıSilikleştiğinde ilişki olmadımı yani sizn femometer kullanıyorum ben
28 kasımda pik olduNe zaman pik oldu peki?
Ay bende bilemedim canım zaten elimde test yok almaya gidince karar veririm artık :)Ay bilmiyorum ki 29 30 kasım çift çizgi oldu bende bende erkeb daha die erken gebelik yaparım diyordum ama bilemedim
canım ben adet oldum bugün maalesef olmamışİnşallah bebişlerimiz bizimledir canımm duamdasınn desteğim için çok sağolll
Aaa hay Allah hayırlısı olsun kuzum yaa bende umutlu değilim ne yalan söylimmcanım ben adet oldum bugün maalesef olmamış
artık seni bekliycem :)
yok canım benim sen umutlu ol. biz sadece 2 gün değerlendirmiştik. ovulasyon testini yanlış okumadığıma eminim ama kısmet değilmiş demek ki. önümüzdeki maçlar bakıcazAaa hay Allah hayırlısı olsun kuzum yaa bende umutlu değilim ne yalan söylimm
İnşallah kzuum yaa çarşamba test yapcaktım ama salı mi yapsam diyorum erken mi acaba bilemedmyok canım benim sen umutlu ol. biz sadece 2 gün değerlendirmiştik. ovulasyon testini yanlış okumadığıma eminim ama kısmet değilmiş demek ki. önümüzdeki maçlar bakıcaz
ben umutluyum senden. olur da bi olumsuzluk yaşarsan kısmet diyicez ama iyi düşün iyiyi çağır
insan zor sabrediyor biliyorum :) o halde kalbinin sesini dinle istersen yarın yap sabredebilirsen çarşamba :)) içinden geldiği gibi, en fazla gidip 1 tane daha test almak mecburiyetinde kalırsın :)İnşallah kzuum yaa çarşamba test yapcaktım ama salı mi yapsam diyorum erken mi acaba bilemedm
Canım bence önemli günleri değerlendirmişsin boşa stres yapma. Gerisi Allah’ın takdirine kalmış bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım benim de seninkine benzerdi değerlendirdiğim günler. Hatta 28-29 u da değerlendirirsem daha iyi olurmuş ama ben o günleri değerlendiremedim. Diğer iki günü değerlendirmediğim için çok üzülmüştüm ama boşa üzülmüşüm gebelik testim pozitif O yüzden allah büyük inşallah Allah gönlündekini verirMerhaba arkadaşlar ben bu ay ovülasyon takibi yaptım ama kafama birşey takıldı fotoda mavi tik ile işaretlediğim günler ilişki oldu kırmızı çarpı koyduğum ilşki olmadı 2 kasım çok aklıma takıldı sizce o gün siliklesme olmuşmu bikaç kişi o gün siliklelmiş dedi aöa ilşki olmadı malesf bu ay kaçırdım mi sizce
Yaa çok tebrik ederim hayırlısıyla kucağına al canım çok sevindim umut oldun bana ama benim şuan hiç belirtim yok sadece göğüs uclarım acıyor sütyen değdikçe ama özellikle sol göğüs blmyrum kiEki Görüntüle 2214039
Canım bence önemli günleri değerlendirmişsin boşa stres yapma. Gerisi Allah’ın takdirine kalmış bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım benim de seninkine benzerdi değerlendirdiğim günler. Hatta 28-29 u da değerlendirirsem daha iyi olurmuş ama ben o günleri değerlendiremedim. Diğer iki günü değerlendirmediğim için çok üzülmüştüm ama boşa üzülmüşüm gebelik testim pozitif O yüzden allah büyük inşallah Allah gönlündekini verir
Canım bi erken gebelik var elimde bi normal gebelik valla bilmyrum ki bazen çok istek geliyor yapayım diyorum bazen bekle diyorum ama.hiç hamilelik belirtim yok benceinsan zor sabrediyor biliyorum :) o halde kalbinin sesini dinle istersen yarın yap sabredebilirsen çarşamba :)) içinden geldiği gibi, en fazla gidip 1 tane daha test almak mecburiyetinde kalırsın :)
Belirtilere çok takılma bence biraz psikolojik olabiliyor. Geçen ay çok emindim belirtilerden dolayı ama negatif çıktı bu ay hiç biri yoktu sadece bir ara kasıklarım ağrıdı ama o da her ay adet öncesi olan şeyler.Yaa çok tebrik ederim hayırlısıyla kucağına al canım çok sevindim umut oldun bana ama benim şuan hiç belirtim yok sadece göğüs uclarım acıyor sütyen değdikçe ama özellikle sol göğüs blmyrum ki
Peki sivilce adet öncesi çıkar yine cıktıBelirtilere çok takılma bence biraz psikolojik olabiliyor. Geçen ay çok emindim belirtilerden dolayı ama negatif çıktı bu ay hiç biri yoktu sadece bir ara kasıklarım ağrıdı ama o da her ay adet öncesi olan şeyler.
ovulasyon testi varsa denesene belki onda gözükür onda sonuç kesin değilmiş ama ben onunla öğrendim ilk. Günden güne koyulaşıyorCanım bi erken gebelik var elimde bi normal gebelik valla bilmyrum ki bazen çok istek geliyor yapayım diyorum bazen bekle diyorum ama.hiç hamilelik belirtim yok bence
Bugün yaptım.canım tek çizgi malesef obülasyon çok silik ikinci yaniEki Görüntüle 2214041 Eki Görüntüle 2214042
ovulasyon testi varsa denesene belki onda gözükür onda sonuç kesin değilmiş ama ben onunla öğrendim ilk. Günden güne koyulaşıyor
Bu kadar olur. Hevesimi kıran şeylerden biri de her ay olduğu gibi adet öncesi çıkan sivilcelerdi. Şu an yüzümde duruyorlar inşallah sen de güzel haberi alırsın canımPeki sivilce adet öncesi çıkar yine cıktı
Ya sen ne tatlısın Allah razı olsun kzum kendimi iyi hissetmem için herşeyi yaptın sağolasın vallaBu kadar olur. Hevesimi kıran şeylerden biri de her ay olduğu gibi adet öncesi çıkan sivilcelerdi. Şu an yüzümde duruyorlar inşallah sen de güzel haberi alırsın canım
Yarın da tekrarla bakalım koyulaşır belkiBugün yaptım.canım tek çizgi malesef obülasyon çok silik ikinci yani
Denerim.canım ilk idrarlamı yapayımYarın da tekrarla bakalım koyulaşır belki
İnşallah güzel sonuçlar alırsın da kendini daha iyi hissedersin canımYa sen ne tatlısın Allah razı olsun kzum kendimi iyi hissetmem için herşeyi yaptın sağolasın valla