• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testinde tecrübeli olanlar lütfen yardim vülasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vay yarabbim

Vay yarabbim ne uzun şey bu süreç ya Allah herkesin gönlüne göre versin en iyisi adetten sonraki hafta gün asiri ilişki olacak sağolun

aslında zor değil sadece her gün düzenli test yapılması gerekiyor. hemen hemen her gün silik çıktığı için dert edecek bi şey olmuyor. koyu çizgiyi görünce başlıyor aksiyon :KK54:

gün aşırı ilişki de bi yöntem tabi ki, biraz yorucu olsa da olasılığı yükseltiyor :KK28:

aslında zor değil sadece her gün düzenli test yapılması gerekiyor. hemen hemen her gün silik çıktığı için dert edecek bi şey olmuyor. koyu çizgiyi görünce başlıyor aksiyon :KK54:

gün aşırı ilişki de bi yöntem tabi ki, biraz yorucu olsa da olasılığı yükseltiyor :KK28:
Kış gunude hiç olmuyor bu işler:KK45:

İnşallah kuzum birbirimize dua edelim bence erken daha belki bizim geç göstercek kendini öle düşünelim canım benim değerlendirme şeklime ne diyorsun umut vaadedyrmu sence 2 kasım silikleşmişmi sence
evet canım dua edelim birbirimize.
inan burdan net görünmüyor ama sanki 30 kasımda pik yapmış diğer 3 gün boyunca da yavaş yavaş silikleşmiş gibi duruyor. ama zaten sadece 1 gün atlayarak 4 gün hatta daha fazlasını değerlendirmişsin. bence kesinlikle umutlu olmalısın, çok büyük ihtimalle var bebeğin :) henüz bir hücre topu olan minnoş :emir_bebek:
test yaptığımızda yine haberleşelim tabi ki

evet canım dua edelim birbirimize.
inan burdan net görünmüyor ama sanki 30 kasımda pik yapmış diğer 3 gün boyunca da yavaş yavaş silikleşmiş gibi duruyor. ama zaten sadece 1 gün atlayarak 4 gün hatta daha fazlasını değerlendirmişsin. bence kesinlikle umutlu olmalısın, çok büyük ihtimalle var bebeğin :) henüz bir hücre topu olan minnoş :emir_bebek:
test yaptığımızda yine haberleşelim tabi ki
Yaa çok tatlısın Allah razı olsun nasıl.mutlu ettin beni inşallah öledir

Merhaba arkadaşlar ben bu ay ovülasyon takibi yaptım ama kafama birşey takıldı fotoda mavi tik ile işaretlediğim günler ilişki oldu kırmızı çarpı koyduğum ilşki olmadı 2 kasım çok aklıma takıldı sizce o gün siliklesme olmuşmu bikaç kişi o gün siliklelmiş dedi aöa ilşki olmadı malesf bu ay kaçırdım mi sizce
Bak ya :)))
Lütfen kendini yeme artık.
Sen elinden geleni yapmışsın canım. Gerisi malum kısmet. bir ovülasyon yap HCG yapmıyorsun bari onu yap :) bakalım koyu mu?

Merhaba arkadaşlar ben bu ay ovülasyon takibi yaptım ama kafama birşey takıldı fotoda mavi tik ile işaretlediğim günler ilişki oldu kırmızı çarpı koyduğum ilşki olmadı 2 kasım çok aklıma takıldı sizce o gün siliklesme olmuşmu bikaç kişi o gün siliklelmiş dedi aöa ilşki olmadı malesf bu ay kaçırdım mi sizce
Daha fazla değerlendiremezdin Canım adet günü nü bekle inşallah gelmez de hamilesindir

yaa bilemedim ki, perşembe ya da cuma sabahı yap istersen çünkü şimdi gebeliğin ne zaman başladığını tahmin edemiyoruz :KK48: ya bu geç döllenmenin de derdi çok oluyo :KK3:
Her halükarda bi süre daha kendi kendimi yicem yani :işsiz:bazı arkdaslar bana pazartesi yap demişti ama erken dmi bende çarşamba düsnyrdum

Yine ben dmiii:rolleyes: napayım.içime hiç sinmedi 2 aralık ilşki olmayışı:KK42:
Valla bak üzülüyorum böyle yaptığın için :)
Sabah testi yapar mısın lütfen?
Erken gebelik testini yap bakalım. Zaten kendinde yazmıştın yoksa ne gelir ki elden? Zamanı geri alamayız. Sabah ilk idrarla yap. Ben olsam asla beklemez yapardım. Çünkü kaybedeceğin birşey yok :anne:

Her halükarda bi süre daha kendi kendimi yicem yani :işsiz:bazı arkdaslar bana pazartesi yap demişti ama erken dmi bende çarşamba düsnyrdum
yok yok erken bence de yarın, 1aralıkta döllenme gerçekleştiğini düşün daha 9 gün olmuş olur. sorma ben de kendimi yedim bitirdim bugün yaptım sonra da pişman oldum zaten
az daha sabır, haftaya bugün öğrenmiş olcaz :KK33:

Valla bak üzülüyorum böyle yaptığın için :)
Sabah testi yapar mısın lütfen?
Erken gebelik testini yap bakalım. Zaten kendinde yazmıştın yoksa ne gelir ki elden? Zamanı geri alamayız. Sabah ilk idrarla yap. Ben olsam asla beklemez yapardım. Çünkü kaybedeceğin birşey yok :anne:
Ama siliklesmeyi baz alın diolar benimde 5 aralık silikleşti kii:( kaç gün oldu daha

13 gün olmadı canım 5 aralık silkleşti bence
Aaa ben seni şimdi anladım ama sen yanlış anlamışsın tatlım onu. Silikleşmeden kasıt en silik gün değil. Pikten az bişi bile silik çıksa çatlamış oluyor. Öyle senin dediğin kadar uzun süren bir çatlama şekli yok. 30 senin çatlama tarihin. Artık rahatla biraz.

Back