- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi MaviBoncuk01
-
İnşallah canım inşallah hep beraber güzel haberler veririz birbirimize duada bulunalım elimzden suan birşey gelmezHaydi inşallah bize hayırlı haberler verirsin
Vay yarabbim
Vay yarabbim ne uzun şey bu süreç ya Allah herkesin gönlüne göre versin en iyisi adetten sonraki hafta gün asiri ilişki olacak sağolun
Kış gunude hiç olmuyor bu işleraslında zor değil sadece her gün düzenli test yapılması gerekiyor. hemen hemen her gün silik çıktığı için dert edecek bi şey olmuyor. koyu çizgiyi görünce başlıyor aksiyon
gün aşırı ilişki de bi yöntem tabi ki, biraz yorucu olsa da olasılığı yükseltiyor
evet canım dua edelim birbirimize.İnşallah kuzum birbirimize dua edelim bence erken daha belki bizim geç göstercek kendini öle düşünelim canım benim değerlendirme şeklime ne diyorsun umut vaadedyrmu sence 2 kasım silikleşmişmi sence
Yaa çok tatlısın Allah razı olsun nasıl.mutlu ettin beni inşallah öledirevet canım dua edelim birbirimize.
inan burdan net görünmüyor ama sanki 30 kasımda pik yapmış diğer 3 gün boyunca da yavaş yavaş silikleşmiş gibi duruyor. ama zaten sadece 1 gün atlayarak 4 gün hatta daha fazlasını değerlendirmişsin. bence kesinlikle umutlu olmalısın, çok büyük ihtimalle var bebeğin :) henüz bir hücre topu olan minnoş
test yaptığımızda yine haberleşelim tabi ki
öylediiir sen merak etme :) tevekkül et, beklemeye devam et. inşallah haftaya bugün öğrenmiş oluruz :)Yaa çok tatlısın Allah razı olsun nasıl.mutlu ettin beni inşallah öledir
Erken gebelik ne zaman yapmalıyım:)öylediiir sen merak etme :) tevekkül et, beklemeye devam et. inşallah haftaya bugün öğrenmiş oluruz :)
Bak ya :)))Merhaba arkadaşlar ben bu ay ovülasyon takibi yaptım ama kafama birşey takıldı fotoda mavi tik ile işaretlediğim günler ilişki oldu kırmızı çarpı koyduğum ilşki olmadı 2 kasım çok aklıma takıldı sizce o gün siliklesme olmuşmu bikaç kişi o gün siliklelmiş dedi aöa ilşki olmadı malesf bu ay kaçırdım mi sizce
Daha fazla değerlendiremezdin Canım adet günü nü bekle inşallah gelmez de hamilesindirMerhaba arkadaşlar ben bu ay ovülasyon takibi yaptım ama kafama birşey takıldı fotoda mavi tik ile işaretlediğim günler ilişki oldu kırmızı çarpı koyduğum ilşki olmadı 2 kasım çok aklıma takıldı sizce o gün siliklesme olmuşmu bikaç kişi o gün siliklelmiş dedi aöa ilşki olmadı malesf bu ay kaçırdım mi sizce
yaa bilemedim ki, perşembe ya da cuma sabahı yap istersen çünkü şimdi gebeliğin ne zaman başladığını tahmin edemiyoruzErken gebelik ne zaman yapmalıyım:)
Yine ben dmiiiBak ya :)))
Lütfen kendini yeme artık.
Sen elinden geleni yapmışsın canım. Gerisi malum kısmet. bir ovülasyon yap HCG yapmıyorsun bari onu yap :) bakalım koyu mu?
Allah razı olsun inşallah canımDaha fazla değerlendiremezdin Canım adet günü nü bekle inşallah gelmez de hamilesindir
Her halükarda bi süre daha kendi kendimi yicem yaniyaa bilemedim ki, perşembe ya da cuma sabahı yap istersen çünkü şimdi gebeliğin ne zaman başladığını tahmin edemiyoruzya bu geç döllenmenin de derdi çok oluyo
Valla bak üzülüyorum böyle yaptığın için :)Yine ben dmiiinapayım.içime hiç sinmedi 2 aralık ilşki olmayışı
Yarın yapsan var sa çıkar silikleştikten 13 gün sonraErken gebelik ne zaman yapmalıyım:)
yok yok erken bence de yarın, 1aralıkta döllenme gerçekleştiğini düşün daha 9 gün olmuş olur. sorma ben de kendimi yedim bitirdim bugün yaptım sonra da pişman oldum zatenHer halükarda bi süre daha kendi kendimi yicem yanibazı arkdaslar bana pazartesi yap demişti ama erken dmi bende çarşamba düsnyrdum
Hımm birde bu erken gebelik testinin alt sınırı nedir baktın mı?Yine ben dmiiinapayım.içime hiç sinmedi 2 aralık ilşki olmayışı
Ama siliklesmeyi baz alın diolar benimde 5 aralık silikleşti kiiValla bak üzülüyorum böyle yaptığın için :)
Sabah testi yapar mısın lütfen?
Erken gebelik testini yap bakalım. Zaten kendinde yazmıştın yoksa ne gelir ki elden? Zamanı geri alamayız. Sabah ilk idrarla yap. Ben olsam asla beklemez yapardım. Çünkü kaybedeceğin birşey yok
13 gün olmadı canım 5 aralık silkleşti benceYarın yapsan var sa çıkar silikleştikten 13 gün sonra
Aaa ben seni şimdi anladım ama sen yanlış anlamışsın tatlım onu. Silikleşmeden kasıt en silik gün değil. Pikten az bişi bile silik çıksa çatlamış oluyor. Öyle senin dediğin kadar uzun süren bir çatlama şekli yok. 30 senin çatlama tarihin. Artık rahatla biraz.13 gün olmadı canım 5 aralık silkleşti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?