Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde regle yakın koyulaşma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Egulda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
19
19
8
36
Merhaba kızlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve reglimin başladığı tarihten 14 gün sonra koyu kırmızıyı yakaladım ve değerlendirdik günleri. Daha sonra ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi neredeyse görünmeyecek kadar silindi. Bugün reglime 7 gün var ve tekrar ovulasyon testi yaptım t çizgisi koyulaşmaya başlamış, gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Uzun zamandır deniyoruz olmadı bu yüzden heyecanlandım görünce yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• F376F2F3-8BC5-4E98-8676-68C61EBAA588.webp
    F376F2F3-8BC5-4E98-8676-68C61EBAA588.webp
    69 KB · Görüntüleme: 424
Merhaba kızlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve reglimin başladığı tarihten 14 gün sonra koyu kırmızıyı yakaladım ve değerlendirdik günleri. Daha sonra ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi neredeyse görünmeyecek kadar silindi. Bugün reglime 7 gün var ve tekrar ovulasyon testi yaptım t çizgisi koyulaşmaya başlamış, gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Uzun zamandır deniyoruz olmadı bu yüzden heyecanlandım görünce yardımcı olur musunuz ?
Canım yarın erken gebelik testi yapabilirsin ovu testinize hergün yao gittikçe koyulaşırsa ihtimal var ama kesin olmamakla birlikte en iyisi erken test inşallah vardır🤲🤗

Canım yarın erken gebelik testi yapabilirsin ovu testinize hergün yao gittikçe koyulaşırsa ihtimal var ama kesin olmamakla birlikte en iyisi erken test inşallah vardır🤲🤗
Maalesef bugün ovulasyon testi yaptığımda t çok silik çıktı ben de anlamadım nasıl olur bir gün önce koyulaşmaya başlamışken bir gün sonra t neredeyse tamamen nasıl silinir... Sanırım bu ay nasip değilmiş, çok teşekkür ederim yine de 🙏🏻

Ovulasyon olduktan sonra silinir ama gebelik olursa t çizgisi patliyacak şekilde kırmızı olur tahminimce hamilesiniz gebelik testi yapın.darisi başıma dualarinizda bulunmak dileğiyle.
Bugün tekrar ovulasyon testi yaptım ama t iyice silik çıktı. Ben de anlamadım bir gün önce koyulaşmaya başlamışken nasıl silinir ama nasip değilmiş bu ay sanırım . Umarım bir an önce sizin gerçek olur , dua edeceğim sizin için de 🙏🏻

Bu testler pcoda pek ise yaramiyor. Bu yuzden cogu zaman koyu gorunur is vardir yine de gecikmen olursa test yap derim

Maalesef bugün ovulasyon testi yaptığımda t çok silik çıktı ben de anlamadım nasıl olur bir gün önce koyulaşmaya başlamışken bir gün sonra t neredeyse tamamen nasıl silinir... Sanırım bu ay nasip değilmiş, çok teşekkür ederim yine de 🙏🏻
Herşeyin hayırlısını dile rabbim nasip edecektir vardır elbet zamanı 🤲

Adetin 29.günü böyle oldu 🙏🏻

Eklentiler

• FEAFCA27-572D-49A3-AD43-B932F22D69E8.webp
    FEAFCA27-572D-49A3-AD43-B932F22D69E8.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 308
Test yapmadın değilmi hiç

Merhaba kızlar konuyu açtığımda yaptığım testlerden sonra bugün reglime 3 gün kaldı ovulasyon testim iyice koyulaştı , 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti bu sabah ovulasyon testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı . Kafam çok karışık böyle bir durum yaşayan var mi ?

Eklentiler

• 6BFBFABB-CF11-4599-A55D-35A537B2EF7D.webp
    6BFBFABB-CF11-4599-A55D-35A537B2EF7D.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 241
Back
X