• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde regle yakın koyulaşma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar konuyu açtığımda yaptığım testlerden sonra bugün reglime 3 gün kaldı ovulasyon testim iyice koyulaştı , 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti bu sabah ovulasyon testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı . Kafam çok karışık böyle bir durum yaşayan var mi ?
Bence yumurta çatlamış ya da tekrar yumurtlama olmuş. Bildiğim kadarıyla pik olduğu zaman gebelik diyorlar değerlendirin bence 🙄

Merhabalar ben 7 haftalık hamileyim. Aklınıza takılan her soru için yardımcı olmaya hazırım ❤
Ya çok sevindim❤❤❤🍃. Bana da 6 gün var ama bugün sabah hamilelik testi yaptım ama negatif az önce ovülasyon testi yaptım bakabilir misiniz

Eklentiler

• 20200525_122505.jpg
    20200525_122505.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 138
Her ikinize de cevap vermiş olayım kızşar. Benim testim ovülasyon günü çok koyu değildi. Adetten 1 hafta sonra yani 1 tık koyuydu. Ama ben kimseyi dinlemeden her gün değerlendirdim. Eşime 1 sade kahve ve bitter çikolata yedirdim 1 saat evvelden. Ve ilişkidem somra tuvalete gitmedim. 4 5 saat yattım. İlk denememdi. İlki tuttu.
aynı sizin attığınız gibiydi ilk 8 gün kala somra öylr kopkoyu oldu ki her gün patlayacak gibi koyuydu adete 5 gün kaşa falan da öğrendim kan da çıktı

Merhaba kızlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve reglimin başladığı tarihten 14 gün sonra koyu kırmızıyı yakaladım ve değerlendirdik günleri. Daha sonra ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi neredeyse görünmeyecek kadar silindi. Bugün reglime 7 gün var ve tekrar ovulasyon testi yaptım t çizgisi koyulaşmaya başlamış, gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Uzun zamandır deniyoruz olmadı bu yüzden heyecanlandım görünce yardımcı olur musunuz ?

Inşallah gebesinizdir ama ovulasyon testi adet öncesi tekrar koyulasabiliyor benim ovulasyon testim çift çizgi kopkoyu çıktığı gün adet olmuştum.
Inşallah siz hamilesinizdir , test yapın

Back