• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde regle yakın koyulaşma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Egulda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
19
19
8
35
Merhaba kızlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve reglimin başladığı tarihten 14 gün sonra koyu kırmızıyı yakaladım ve değerlendirdik günleri. Daha sonra ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi neredeyse görünmeyecek kadar silindi. Bugün reglime 7 gün var ve tekrar ovulasyon testi yaptım t çizgisi koyulaşmaya başlamış, gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Uzun zamandır deniyoruz olmadı bu yüzden heyecanlandım görünce yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• F376F2F3-8BC5-4E98-8676-68C61EBAA588.jpeg
    F376F2F3-8BC5-4E98-8676-68C61EBAA588.jpeg
    146,6 KB · Görüntüleme: 350
Merhaba kızlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve reglimin başladığı tarihten 14 gün sonra koyu kırmızıyı yakaladım ve değerlendirdik günleri. Daha sonra ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi neredeyse görünmeyecek kadar silindi. Bugün reglime 7 gün var ve tekrar ovulasyon testi yaptım t çizgisi koyulaşmaya başlamış, gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Uzun zamandır deniyoruz olmadı bu yüzden heyecanlandım görünce yardımcı olur musunuz ?
Canım yarın erken gebelik testi yapabilirsin ovu testinize hergün yao gittikçe koyulaşırsa ihtimal var ama kesin olmamakla birlikte en iyisi erken test inşallah vardır🤲🤗

Canım yarın erken gebelik testi yapabilirsin ovu testinize hergün yao gittikçe koyulaşırsa ihtimal var ama kesin olmamakla birlikte en iyisi erken test inşallah vardır🤲🤗
Maalesef bugün ovulasyon testi yaptığımda t çok silik çıktı ben de anlamadım nasıl olur bir gün önce koyulaşmaya başlamışken bir gün sonra t neredeyse tamamen nasıl silinir... Sanırım bu ay nasip değilmiş, çok teşekkür ederim yine de 🙏🏻

Ovulasyon olduktan sonra silinir ama gebelik olursa t çizgisi patliyacak şekilde kırmızı olur tahminimce hamilesiniz gebelik testi yapın.darisi başıma dualarinizda bulunmak dileğiyle.
Bugün tekrar ovulasyon testi yaptım ama t iyice silik çıktı. Ben de anlamadım bir gün önce koyulaşmaya başlamışken nasıl silinir ama nasip değilmiş bu ay sanırım . Umarım bir an önce sizin gerçek olur , dua edeceğim sizin için de 🙏🏻

Bu testler pcoda pek ise yaramiyor. Bu yuzden cogu zaman koyu gorunur is vardir yine de gecikmen olursa test yap derim

Maalesef bugün ovulasyon testi yaptığımda t çok silik çıktı ben de anlamadım nasıl olur bir gün önce koyulaşmaya başlamışken bir gün sonra t neredeyse tamamen nasıl silinir... Sanırım bu ay nasip değilmiş, çok teşekkür ederim yine de 🙏🏻
Herşeyin hayırlısını dile rabbim nasip edecektir vardır elbet zamanı 🤲

Adetin 29.günü böyle oldu 🙏🏻

Eklentiler

• FEAFCA27-572D-49A3-AD43-B932F22D69E8.jpeg
    FEAFCA27-572D-49A3-AD43-B932F22D69E8.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 247
Valla kuzum gebelik testi en son Ocak ayında etmiştim bıraktım gebelik testini
İstiyoruz 9 aydır allahım nasip eder inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba kızlar konuyu açtığımda yaptığım testlerden sonra bugün reglime 3 gün kaldı ovulasyon testim iyice koyulaştı , 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti bu sabah ovulasyon testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı . Kafam çok karışık böyle bir durum yaşayan var mi ?

Eklentiler

• 6BFBFABB-CF11-4599-A55D-35A537B2EF7D.jpeg
    6BFBFABB-CF11-4599-A55D-35A537B2EF7D.jpeg
    147,1 KB · Görüntüleme: 185
Back