• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinde 2.kez pozitif

scarlet82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
1.269
414
123
Merhaba kızlar
Bu ay ovulasyon testinde 10. Gün pozitifi görüp değerlendirmiştik,bugün 21. Günüm yine koyulaşmaya başladı,pozitife çok yakın görünüyor,sizce iki kere mi yumurtluyorum?bu dönem antibiyotik kullanıyorum dişimden dolayı onun etkisiyle pozitif çıkma ihtimali var mı?

Merhaba kızlar
Bu ay ovulasyon testinde 10. Gün pozitifi görüp değerlendirmiştik,bugün 21. Günüm yine koyulaşmaya başladı,pozitife çok yakın görünüyor,sizce iki kere mi yumurtluyorum?bu dönem antibiyotik kullanıyorum dişimden dolayı onun etkisiyle pozitif çıkma ihtimali var mı?
Gebelikte de koyulaşır sanırım 3-4 gün var bata

image.jpeg
Resim bu,1-2 güne pozitif oluyor genelde böyle olduğunda

Bugünkü de böyle çıktı,ovulasyon bittikten sonra sizinkiler de böyle çıkıyor mu?benim genelde hayalet çizgi çıkıyor ovulasyon dönemi dışında hatta tek çizgiyi de çok gördüm,onun için dedim acaba iki kere mi yumurtlama olacak? image.jpeg

21. Gün olması değil mi?geçen ay 27. Gün görmüştüm çift çizgiyi ama o Zaman kimyasal gebelik sonrası diye düzenim şaştı diye düşünmüştüm.vücudum şaşırtıyor beni.gebelik ovulasyon testinde kaç gün önce görünmeye başlıyor acaba?
Kuzum erken görülüyor olabilir bende gebelik Yok ama bende yaptım bugün sana atıyım

33. Gün bugün bat 11 haziran dı olmadım ama gebelik testi negatif

Eklentiler

• IMG_1344.JPG
    IMG_1344.JPG
    24,6 KB · Görüntüleme: 147
Ovulasyonu silik çıkıp hamile olan da vardı forumda okumuştum.kan testi yaptırsana yarın da regl olmazsan,onda kesin belli olur var ya da yok ona göre devam edersin
Aynen canım denek istediğim senin koyu ise ihtimal artıyor ben bazen geç oluyorum o yüzden beklemedeyim

Hamilelik olabilir benim bata 8 gün vardı ovulasyon testi silikten biraz koyuydu 1 gün snra biraz daha koyulaştı, gebelik testi yaptm 1 hfta kala hayalet bir çizgi vardı, hamilelik belirtisi olarakta hiç birşey yoktu o yuzden belirti aramamak lazım , hayırlısı olsun hakkında

bak işte ya aklımı çeliyorsunuz,ben de hangi günü değerlendirsem diye plan yapıyorum:KK17:neyse 9 gün var bekleyelim görelim o halde:super:

Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

Back