Gebelik olabilir test yapınMerhaba arkadaşlar adetim 4 gün geçti ve ovulasyon testim 2 gündür böyle çıkıyor sizce ne olabilir??
Evet kuzum ovulasyon testiyle de hamilelik belli olabiliyorMerhaba arkadaşlar adetim 4 gün geçti ve ovulasyon testim 2 gündür böyle çıkıyor sizce ne olabilir??
Evet kuzum ovulasyon testiyle de hamilelik belli olabiliyorİnşallah da vardır
Canım ben adet gecikmesinin 1inci günü kan vermiştim o halde bile 12.34 çıkmıştı bu işler hiç belli olmuyor inan ümit kesmek asla yokŞubatın 1 inde kan verdim çıkmamıştı
Ben idrar yolu enfeksiyonundan dolayı dr a gittim idrar ve kan tahlili verdim çarşamba çıkmadı adet olmam geriyordu bugün olmadım pazartesi yi beklicem bakalımCanım ben adet gecikmesinin 1inci günü kan vermiştim o halde bile 12.34 çıkmıştı bu işler hiç belli olmuyor inan ümit kesmek asla yokÖnce normal idrar testi yaparsın olmadı zaten sana göz kirpacaktir:)
Bencede bekle canım , erken öğrenmek daha çok stresmiş ben onu anladım. Hic acele etmeBen idrar yolu enfeksiyonundan dolayı dr a gittim idrar ve kan tahlili verdim çarşamba çıkmadı adet olmam geriyordu bugün olmadım pazartesi yi beklicem bakalım
Devlet hastanesinde yaptırdım küçük bir ilçedeyim dr bana şekerin yüksek çıkmış dedi ama açtım imkansız dedim bizim hastaneyede güvenme yanlış olabilir dedi sağolsun bu konuda en iyi sonuçlar özelde çıkıyor bunu bir daha anladımBencede bekle canım , erken öğrenmek daha çok stresmiş ben onu anladım. Hic acele etmeRabbim gönlüne göre versin
Malesef kuzum devlet hastaneleri özellikle şu aralar daha da ilgisiz ama özel de çok iyi diyemem bende 6.5 cm kist oluşmuştu devlet profesör görmesi lazım dedi emara bile girdim. Özel ameliyat dedi ben olmadım 2 ay sonra kendi kendine eridi. Kime inanacagimizi şaşırdık .Devlet hastanesinde yaptırdım küçük bir ilçedeyim dr bana şekerin yüksek çıkmış dedi ama açtım imkansız dedim bizim hastaneyede güvenme yanlış olabilir dedi sağolsun bu konuda en iyi sonuçlar özelde çıkıyor bunu bir daha anladım
Malesef kuzum devlet hastaneleri özellikle şu aralar daha da ilgisiz ama özel de çok iyi diyemem bende 6.5 cm kist oluşmuştu devlet profesör görmesi lazım dedi emara bile girdim. Özel ameliyat dedi ben olmadım 2 ay sonra kendi kendine eridi. Kime inanacagimizi şaşırdık .
Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın kuzumhaklısın canım ilk kdd cuya gittiğimde özeldi sonuçlar hemen çıkmıştı dr bile şüpheli olunca bende tamam dedim
Bende dün yaptım gebelik testi çıkmadı aşırı kasıklarım agrıyorbenimde 3 gündür bu şekilde cıkıyor dün iki tane gebelik testi yaptım ovulasyon testine dayanarak bir testte hayalet çizgi gördüm diğerinde bişey göremedim ovulasyonu tekrarlıycam bugünde ama bende pko var onunla mı alakalı bilmiyorum anında koyulaşıyor t çizgisi ve ilk defa bu kadar koyu gördüm
Saol canım hakkımız da hayırlısıRabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın kuzum
Adetlerim korunmaya 2 aydır bıraktım ondan dolayı düzenli değil 3 4 günlük sapmalar oluyorAdetleriniz düzenli ve pko yoksa yüksek ihtimal gebelik vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?