• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testin de hamilelik belli olur mu ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime beş gün var merak edip ovulasyon testi yaptım gebeliğide gösterdiğini duydum böyle çıktı bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı

Eklentiler

• 2ACE2174-9A1F-49FC-BB83-E2834582B60B.webp
    2ACE2174-9A1F-49FC-BB83-E2834582B60B.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 60
Adetime beş gün var merak edip ovulasyon testi yaptım gebeliğide gösterdiğini duydum böyle çıktı bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı
Bende yaptım kan verdim 8. Gün bugün hala adet olmadım çıkmadı Buda bugün ovulasyon testim

Eklentiler

• 6165F148-01C3-4921-9B5A-7C5B6AC5BE3B.webp
    6165F148-01C3-4921-9B5A-7C5B6AC5BE3B.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 50
Hayır 0.1 çıktı yine pazar günü yaptım kan testi hala kasıklarım agrıyor
Benimde öyle kasık ağrım göğüslerde şişkinlik var ama kan testi vermedim daha yarın vericem sonucu yazarım yinede umudumuzu kaybetmeyelim herşeyin hayırlısı 🙏

Kan testini 1 şubattan sonra verdiniz mi bir daha? 8 gün gecikme ve ovülasyon hala pik gözüküyor. Yani 2.bir yumurtlama olsa silikleşirdi şimdiye. Hamile olma olasılığınız fazla gibi geldi bana

Bugün 40. Gün hala olmadım korunmayı yeni bıraktım ondan heralde birde akıntım var aynı yumurtlama gibi kasıklarıma vuruyor
Benimde korunmayı bıraktıktan sonra düzenim şaştı hiç günü şaşmazdı şimdi erken geç değişiyor. Maksimum 5 gün geçti fazlası olmadı daha. Benimde yarın bir gün adet günüm dün ve bugün baya akıntım var yumurtlama gibi aynı hafif kasık sancım falan var.

Şuan normal bu koyuluk gebelik için daha koyu olmalı belki koyulaşır git gide ozaman gebelik düşünülebilir

Back
X