Bende yaptım kan verdim 8. Gün bugün hala adet olmadım çıkmadı Buda bugün ovulasyon testimAdetime beş gün var merak edip ovulasyon testi yaptım gebeliğide gösterdiğini duydum böyle çıktı bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı
Kan testinde çıkmadımıBende yaptım kan verdim 8. Gün bugün hala adet olmadım çıkmadı Buda bugün ovulasyon testim
Hayır 0.1 çıktı yine pazar günü yaptım kan testi hala kasıklarım agrıyorKan testinde çıkmadımı
Benimde öyle kasık ağrım göğüslerde şişkinlik var ama kan testi vermedim daha yarın vericem sonucu yazarım yinede umudumuzu kaybetmeyelim herşeyin hayırlısıHayır 0.1 çıktı yine pazar günü yaptım kan testi hala kasıklarım agrıyor
Amin inşallah mutlaka haber verirsen sevinirimBenimde öyle kasık ağrım göğüslerde şişkinlik var ama kan testi vermedim daha yarın vericem sonucu yazarım yinede umudumuzu kaybetmeyelim herşeyin hayırlısı
Verdim 7 sinde tekrar 4 gün pik gördüm bugün akşama biraz silik çıktıKan testini 1 şubattan sonra verdiniz mi bir daha? 8 gün gecikme ve ovülasyon hala pik gözüküyor. Yani 2.bir yumurtlama olsa silikleşirdi şimdiye. Hamile olma olasılığınız fazla gibi geldi bana
Çok garip 4 gün pik olması daVerdim 7 sinde tekrar 4 gün pik gördüm bugün akşama biraz silik çıktı
Bugün 40. Gün hala olmadım korunmayı yeni bıraktım ondan heralde birde akıntım var aynı yumurtlama gibi kasıklarıma vuruyorÇok garip 4 gün pik olması da
Benimde korunmayı bıraktıktan sonra düzenim şaştı hiç günü şaşmazdı şimdi erken geç değişiyor. Maksimum 5 gün geçti fazlası olmadı daha. Benimde yarın bir gün adet günüm dün ve bugün baya akıntım var yumurtlama gibi aynı hafif kasık sancım falan var.Bugün 40. Gün hala olmadım korunmayı yeni bıraktım ondan heralde birde akıntım var aynı yumurtlama gibi kasıklarıma vuruyor
Valla hiçbir şey anlamadım ne oluyor böyleHamile olduğunuz da silikleşmez test hep koyu cıkar
Şuan normal bu koyuluk gebelik için daha koyu olmalı belki koyulaşır git gide ozaman gebelik düşünülebilirAdetime beş gün var merak edip ovulasyon testi yaptım gebeliğide gösterdiğini duydum böyle çıktı bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı
Merhaba kan verdiniz mi acabaBenimde öyle kasık ağrım göğüslerde şişkinlik var ama kan testi vermedim daha yarın vericem sonucu yazarım yinede umudumuzu kaybetmeyelim herşeyin hayırlısı
Verdim 0.100 çıktı yok galibaMerhaba kan verdiniz mi acaba
Aynen yok sanırım ama bugün hala adet olamadımVerdim 0.100 çıktı yok galiba
Aynen yok sanırım ama bugün hala adet olamadım
Siz oldunuz mu ?Verdim 0.100 çıktı yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?