Bu sabahta yaptım ilk idrarla negatif canım ama dünden beri belim sırtım çook ağrıyor bide göğüslerim fena regl oldum olucam yani :)Normal gebelik yaptın mı bugün
Canım insallah tutar ben de polikistik over var yumurtlama günü tutmuyordu bende aldım adetim dün bitti bugun denmi baslim bilemedimEvet laboquick markaçatlama gününü değerlendiremedim 18 ve 19 u değerlendirdim yinede tutar mı sizce
Bendede var bu durumlar eşimde sperm şekli bozukluğu hareketsizligi varmış valla her ay koşarak test alıyorum çok yoruldumÇok tatlısınız çok teşşekürler inşallah olur isteyen herkesin :) sperm azlığı hareketsizliği, çikolata kisti olduğundan dolayı umudum çok yok ama hayırlısı herşey Allahtan
Merhaba çok sevindim inan varya Allah isteyen herkese nasip eylesin. Adetinden kaç gün sonra başladın cnmAaa kusura bakma ben sana yazmadım mıkafam karışmış canım ya evet çıktı sonucum hamileeymişim darısı sana
Merhaba çok teşekkür ederimMerhaba çok sevindim inan varya Allah isteyen herkese nasip eylesin. Adetinden kaç gün sonra başladın cnm
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimMerhaba çok teşekkür ederimRabbim sizede nasip etsin inşallah adet biter bitmez başlamıştım nolur nolmaz erken yumurtlarsam kaçırmak istemedim sorunuz olursa cevaplarım insan bu süreçte destek olacak birilerini arıyor ya inşallah Allah size nasip etsin tatlı bir bebek
Yumurtlama görene kadar pek dikkat etmemiştik 3-4 günde bir oluyorduAmin canım inşallah çok teşekkür ederimözel olucak ama gün asirimi oldu ilişkiniz
Bende bugün teste baslim insallah olur dua eder dualarınızı beklerimYumurtlama görene kadar pek dikkat etmemiştik 3-4 günde bir oluyordusonrasında yumurtlama günümden bir gün öncesini ve yumurtlama günümü üst üste 2 gün değerlendirdik yumurtam ertesi gün çatladı ama kaçırdık biz o günü çatlamadan 2 gün sonrasını değerlendirebildik çatlama günü kaçtı diye bu ayda olmaz sandım ama çok şükür tutmuş
Zor bi durum canım ben 6 yıldır evliyim olmadı gerçi denemedik sayılır bu 3 aydır deniyoruz takviyeler kullanıyoruz ama tüp bebeğe başlayacağız görüşmem var bugün, son bir şans belki kendiliğinden olur diye bu ay ovülasyon ile takip yapmıştım olmadı bundan sonra zaten tüp bebek yaptırırım yumurtalarım daha fazla azalmadan :)Bendede var bu durumlar eşimde sperm şekli bozukluğu hareketsizligi varmış valla her ay koşarak test alıyorum çok yoruldum
İnşallah olur dua edicem size çok çokBende bugün teste baslim insallah olur dua eder dualarınızı beklerim
Eğer olursa haber edicem eşim polis çok zor oluyor o günleri yakalamakİnşallah olur dua edicem size çok çok
Aaaa benimde eşim polis memuruEğer olursa haber edicem eşim polis çok zor oluyor o günleri yakalamak
İnşallah canım ay sonu haber edicem inşallahAaaa benimde eşim polis memurugerçekten dediğiniz gibi çok zor zaten çatlama günlerini o yüzden kaçırmıştık aniden görev yazdılar sinir olmuştum ama şükür tutmuş siz özellikle yumurtlama günlerini bi şekilde değerlendirmeye çalışın olur inşallah
Güzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım ay sonu haber edicem inşallah